Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar. ben de bu takviyeler çok iştah açtı sanırım. stres de eklendi. sürekli yiyorum. şiştim iyice. acilen 5 kilo verecek bir plan yapmam lazım benim :KK51::işsiz:o_O
Aynı acil 5 kg lik plandan banada lazım günlerdir kilom gram oynamıyor halbuki karatay yapıyorum vücut direniyor buda beni umutsuzluğa düşürüyor:(

Troid kansızlık yaptığı için kan ilacını akşam yatarken mi içsem acaba diyeti bozar mı?

Allah kolaylık versin şifa olsun inşallah
Kan ilacini tok karnina icmiyor musun
Sabah yemekten 1 saat once tiroid ilacini al yemek ye yemekten sonrada kan ilacini al.

Bugun 3 gunluk ilk orucumun 1. Gunu bu yuzden menum yok.
Ilk gun oldugu icin simdilik bir sikinti yok. Aclik hissetmiyorum. Is yerinde yogun oldugum icin bogazim kurumustu o da iftarda su icince gecti 😉
Maşallah diyelim bakalım nasıl dayanacan cano merakla bekliyorum sonucu

Sabah yemekten 1 saat once tiroid ilacini al yemek ye yemekten sonrada kan ilacini al.
Cay kahve sut ürünleri tüketmediysen tabi, tükettiysen demir emilmeden vücuttan atılıyor boşa içmiş oluyorsun, ben gece yatarken içiyorum demir hapimi sende öyle yapabilirsin

Aynı acil 5 kg lik plandan banada lazım günlerdir kilom gram oynamıyor halbuki karatay yapıyorum vücut direniyor buda beni umutsuzluğa düşürüyor:KK43:
Aynen canım. Çok sinirim bozuk.
Ama Karatay yapıyorsan verirsin. Yürüyüş de ekle ya da Leslie.

Cay kahve sut ürünleri tüketmediysen tabi, tükettiysen demir emilmeden vücuttan atılıyor boşa içmiş oluyorsun, ben gece yatarken içiyorum demir hapimi sende öyle yapabilirsin
Cok zor olmasa senin diyeti yapacamda baya iddali hasibecim :)
Teşekkürler kızlar. Günde iki içeceğim birini sabah yemekten sonra birini de yatarken içeyim. Fikirler için sağolun.

Back
X