Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı acil 5 kg lik plandan banada lazım günlerdir kilom gram oynamıyor halbuki karatay yapıyorum vücut direniyor buda beni umutsuzluğa düşürüyoriyi akşamlar kızlar. ben de bu takviyeler çok iştah açtı sanırım. stres de eklendi. sürekli yiyorum. şiştim iyice. acilen 5 kilo verecek bir plan yapmam lazım benim![]()
Kan ilacini tok karnina icmiyor musunTroid kansızlık yaptığı için kan ilacını akşam yatarken mi içsem acaba diyeti bozar mı?
Allah kolaylık versin şifa olsun inşallah
Maşallah diyelim bakalım nasıl dayanacan cano merakla bekliyorum sonucuBugun 3 gunluk ilk orucumun 1. Gunu bu yuzden menum yok.
Ilk gun oldugu icin simdilik bir sikinti yok. Aclik hissetmiyorum. Is yerinde yogun oldugum icin bogazim kurumustu o da iftarda su icince gecti![]()
Yarinla obur gun de duygu durumumu yazarim merak etmeMaşallah diyelim bakalım nasıl dayanan cano merakla bekliyorum sonucu
Cay kahve sut ürünleri tüketmediysen tabi, tükettiysen demir emilmeden vücuttan atılıyor boşa içmiş oluyorsun, ben gece yatarken içiyorum demir hapimi sende öyle yapabilirsinKan ilacini tok karnina icmiyor musun
Sabah yemekten 1 saat once tiroid ilacini al yemek ye yemekten sonrada kan ilacini al.
Cok zor olmasa senin diyeti yapacamda baya iddali hasibecim :)Yarinla obur gun de duygu durumumu yazarim merak etme![]()
Sirasiyla yapinca hic de zor olmuyor cnmCok zor olmasa senin diyeti yapacamda baya iddali hasibecim :)
Valla helal olsun iyi ilerliyrsn.ben 21 günü yapmakta zorlanyrm.Sirasiyla yapinca hic de zor olmuyor cnm
Ben de baslamadan once yolcular yaparken aynen senin gibi diyordum
Hadi ben yattim iyi geceler ❤
Aynen canım. Çok sinirim bozuk.Aynı acil 5 kg lik plandan banada lazım günlerdir kilom gram oynamıyor halbuki karatay yapıyorum vücut direniyor buda beni umutsuzluğa düşürüyor![]()
Kan ilacini tok karnina icmiyor musun
Sabah yemekten 1 saat once tiroid ilacini al yemek ye yemekten sonrada kan ilacini al.
Cay kahve sut ürünleri tüketmediysen tabi, tükettiysen demir emilmeden vücuttan atılıyor boşa içmiş oluyorsun, ben gece yatarken içiyorum demir hapimi sende öyle yapabilirsin
Teşekkürler kızlar. Günde iki içeceğim birini sabah yemekten sonra birini de yatarken içeyim. Fikirler için sağolun.Cok zor olmasa senin diyeti yapacamda baya iddali hasibecim :)
Günaydın canım.Günaydın kızlar
Cuma 87.7
Bugün 87.6
Fark -0,1
Çok güzel canım . Hayırlı cumalarSlm kizlar
Hayirli cumalar
Sabah rutin islerimi hallettim. Tedaviye baslamadan once bildirim yapip kacayim. Aksam ugrarim yine
Gecen hafta 84.5
Bu hafta 82.5
Fark 2.0
Cok guzel sonuc tebrikler.eksi gorünce motivasyon artiyo zatenISILDURU ben 1. Seviye yi yapıyorum gayet rahatım. Çok yerim aslında. Sana da kolay gelebilir.
Geçen hafta kilom 100
Bu hafta 98.1
Fark 1.9
Hayırlı cumalar kızlar