- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
Mersin olurda tantuni olmaz mıYaa benim hemserim sayılırsin pozcu alanya fırını sokağında oturmstm her yer tantuncydi

Ama ben aslen Adanalıyım.. kebap şalgam dan yanayım o yüzden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mersin olurda tantuni olmaz mıYaa benim hemserim sayılırsin pozcu alanya fırını sokağında oturmstm her yer tantuncydi
Gecmis olsun cnmGünaydın, ben geldim
Zor, hastalıklı bir süreç geçirdik, hala da devam ediyor, bu süreçte sporu bırakmak zorunda kaldım devam etmeyeceğim artık..
Diyete de devam edemedim şuan 97 kiloyum.. +3 yani..Yılbaşına kadar tartılmadan diyete devam etmek istiyorum.. Tekrar odaklanmam lazım, yoksa hızla geri geliyor kilolar..
Ya ben adana kebap acısız yapan her bulamdgm için sevemedimMersin olurda tantuni olmaz mı![]()
Ama ben aslen Adanalıyım.. kebap şalgam dan yanayım o yüzden![]()
InsaAllah yine eski gunlerdeki gibi olur burasiz olmadi dönemedim diyete. 6 ogun yapiyordum kilo verdigim donemde suan nasil yaptigimi kac saat arayla yedigimi bile hatirlamiyorum. 1 ekmek yerdim nerdeyse burda 1. 2 dilim yiyodu herkes oýlelikle bende azaltmistim umidim sizde. Yine gunluk menumu paylasicaksiniz
Hoşbuldum canlar
Bu sabah itibariyle saglikli beslenmeye basladim insaAllah. Bi buyuk bardak suyla gune basladim 1 kasik kadar kiyma kavurmasi ve 1 yumurtayla omlet 1 dilim ekmek 3 zeytin
Haftanin 4 gunu dersim var ara ogun sıkıntı olcak gibi ama grlince devam.
Hadi kızlar bi silkinelim bi güzelleselim canlanalımmmm
2.5 saat dimi6 öğün yine yap istiyosan 3 ana 3 ara öğün olucak farklı besin grupları alıcaksın.
Ana öğünlerin arası 4-5 saat ara öğünlerde o 5 saatin içindeki 2,5 saatte oluyor.
Çok öğünlü beslenen birinin porsiyonlarını sınırlı oluyor.
Sabah erken 8 de kahvaltı yapan biri
10:30 da ara öğünü
13:00 de öğle yemeğini
15:30 da ara öğünü
18: 30 da akşam yemeğini
21:00 de son ara öğününü yiyor
Bu ara öğünler sağlıkmı değilmi çok tartışılıyor bu şekilde kilo veren çok var tam saatler tutmasa da dikkat etmek lazım.
Birde 2 öğün beslenme şekli var porsiyonları daha çok öğün arası saatleri uzun oluyor.
Hatırladın mı şimdi :)
Tecvid tevsir ilmihal osmanlica kuran 3 gun dersler 1 gün sohbet. Ayrica carsambalari oglenden sonra baska sohbet grubu var ayak uydurabilirsem gidicen 2. Haftam dahaNe dersi 4 gün?
Gayet güzel menulerin masaAllah canim darısı banaMenüler
Salı
Sabah 10:00
2 haşlanmış yumurta
4 ceviz, 4 zeytin
2 kk beyaz peynir
Domates salatalık roka dereotu
Öğlen
13:00
1 kase tarhana
1 tabak karnabahar salatası
Akşam
4 tane nagıt 4-5 kaşık makarna
Su az. Limonlu maydânozlu ödem çayından 1 lt
Spor yok
Pazartesi
Sabah
1 tane tost
1,5 yumurta
Öğlen
7-8 tane kızarmış patates
Akşam
1 kase tarhana
Lahana sarması sayısını hatırlamıyorum hiç
Sporum yoktu
Gunaydin kizlar
Gece menumu gonderemeden uyumus kalmisim
18 aralik menum
09.00 domates salatalik zeytin peynir
13.00 ceviz
19.00 kozlenmis kirmizi biber yogurtlamasi ceviz ve findik
23.30 filtre kahve
Su 2lt
Spor yok
Bende takdım kil maskesi yapıyorum arada onun disinda temizliyorum yikama ve tonik degsik kremler suruyorum cok bi degisim olmuyo ama iyi hissettiriyo. Elle yikama kesmiyo artik bi fırca aldım memnunum ondan. Elektiriklileri vs de var ama bu bana yetiyo. Göz kremi de arada kullaniyorum kırısık icin deilde vitaminli vs ilk kez aldim uygunda bir urun sevdim açıkcasiBu ara neden bilmem cilt bakımıyla bozmuş durumdayım,30 yaş sendromu mu acaba
bol su içiyorum ve rutin temizliyorum başka yaptığım birşey yok,çok şükür henüz kirisikligimda yok..göz çevresi falan başlamak lazım mı acaba?
Sen ne zaman kızardın beDaha sağlam menülerim olmalı yorgundum evdekilerede hazır bişeyler yaptım bende yedim