Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi akşamlar
Yiyorum, içiyorum geziyorum, sonu hayr olsun inşaallah ne diyim😔
canım ben de uzun süredir öyleyim ama bir yerden de başlamamız lazım.
slm kızlar
yarın denetlememiz var diye bugün 9da çıktım. sabahta çok yoğunduk kendi evrak işlerime hiç bakamamıştım. akşam yemeğide yiyemedim orda anca eve gelince yedim yemeğimi saat çok geç olmuştu ama hiç yemezsemde olmaz diye düşündüm.
24.12.2019 menum
09.00 filtre kahve
13.00 domates yeşil zetin peynir ceviz
21.00 tane fasülye yoğurt
23.30 gibi bi kahve içerim
hasibecim gece kahve içmen sorun olmuyor mu? uykusuzluk vs.

Dizimide izledim bitti ben simdi bu saatten sonra elmali turta yapcam yarin evdekiler yer 😉

Insallah cnm Allah omur verirse kizlari azicik daha buyuteyim onada bakmak istiyorum. Simdi bir an bile yalniz birakmiyorlar.
Canım kahve seni enerjik yaptı sanırım. Gece gece elmalı turta. Nasıl bir azim sendeki maşallah. Bem yapsam yer mıydım ki. Valla çocuklar yitince canım çekmiyor da eşim yiyince çekiyor. Diyet neden yapıyorum ki o güzelce yiyor diyorum. Halbuki benim kilo vermem lazım onun değil.
Kızlar uzun zamandir bekledigim evi bugun aldik cok şükür..eşimin aileside maddi olarak desteklediler yoksa zordu cidden..sizde benim ailem oldunuz paylaşmak istedim sevincimi..darısı olmayanlara inşallah
:KK68:
Allah güzel anılar biriktirmeyi nasip etsin içinde.çocukşarınla eşinle mutluca yaşa inşallah. Allah olmayanlara da nasip etsin.🙏

canım ben de uzun süredir öyleyim ama bir yerden de başlamamız lazım.
hasibecim gece kahve içmen sorun olmuyor mu? uykusuzluk vs.
yok cnm kahve etkilemez beni.
kahvemi içip bir iki paraf ama işlerim var onları yapcıcam şimdi sonra da uyurum inşallah

Canım kahve seni enerjik yaptı sanırım. Gece gece elmalı turta. Nasıl bir azim sendeki maşallah. Bem yapsam yer mıydım ki. Valla çocuklar yitince canım çekmiyor da elim yiyince çekiyor. Diyet neden yapıyorum ki o güzelce yiyor diyorum. Halbuki benim kilo vermem lazım onun değil.

Allah güzel anılar biriktirmeyi nasip etsin içinde.çocukşarınla eşinle mutluca yaşa inşallah. Allah olmayanlara da nasip etsin.🙏
elmalı kurabiye sevmem zaten ben evdekiler yesin diye yaptım tadına bile bakmadım ;-)

elmalı kurabiye sevmem zaten ben evdekiler yesin diye yaptım tadına bile bakmadım ;-)
Ne ala sevmemen. Ne güzel. Afiyet olsun kuzulara. Ayy senin küçük taö sevimlik halleri. Benim ki 4 yaş olacak.yakın olsa da sevsem seninkini hem de kız sanırım. Ohh... Benim bir kız var . Allah canlarını sağ etsin.

Ne ala sevmemen. Ne güzel. Afiyet olsun kuzulara. Ayy senin küçük taö sevimlik halleri. Benim ki 4 yaş olacak.yakın olsa da sevsem seninkini hem de kız sanırım. Ohh... Benim bir kız var . Allah canlarını sağ etsin.
amin cnm inşallah :KK200:

Günaydın kızlar diyete tam adapte oldum kararliyim dedigim 2 gün istegim disinda olusan sebeplerle bozdum vede artik diyet havasına giremiyorum malesef . Umarim girerim diyet moduna yine
Günaydın canım.. "diyet" diye düşünmek seni sıkıyor olabilir..sağlıklı beslenmeyi dene..yanı birden kesmek değilde,yediklerini azaltarak,hareketlerini arttırarak.. emin ol ise yaradikca sende hafifletmek,hamalliktan kurtulmak isteyeceksin.

Iyi akşamlar
Yiyorum, içiyorum geziyorum, sonu hayr olsun inşaallah ne diyim😔
Amaannnn bidaaamı gelecez dünyaya 🤪
Seni çok seviyorum kuzum.🥰
Şimdi azıcık vicdanını özgür bırak 2020 de tamamen ve kesin olarak sağlıklı beslenme ve yürüyüşlere baslayalim birlikte olurmu ?
Ben seni dürterim yürüyüşe çıktığımda 👍

Günaydın canım.. "diyet" diye düşünmek seni sıkıyor olabilir..sağlıklı beslenmeyi dene..yanı birden kesmek değilde,yediklerini azaltarak,hareketlerini arttırarak.. emin ol ise yaradikca sende hafifletmek,hamalliktan kurtulmak isteyeceksin.
Karar verip 3 5 gun uysam kiyamam bozmayada olmadi karar aldim ortam nedeniyle bozuldu ve aksi gibi yemiyecegim seyleri bile tika basa yer oldum. Yapicam ama suan ki halimden hic memnun deilim

Kızlar uzun zamandir bekledigim evi bugun aldik cok şükür..eşimin aileside maddi olarak desteklediler yoksa zordu cidden..sizde benim ailem oldunuz paylaşmak istedim sevincimi..darısı olmayanlara inşallah
:KK68:
Hayırlı olsun canm.agiz tadiyla huzurla oturun.bak minnos kısmetiyle geldi

Amaannnn bidaaamı gelecez dünyaya 🤪
Seni çok seviyorum kuzum.🥰
Şimdi azıcık vicdanını özgür bırak 2020 de tamamen ve kesin olarak sağlıklı beslenme ve yürüyüşlere baslayalim birlikte olurmu ?
Ben seni dürterim yürüyüşe çıktığımda 👍
Ben de ben de seviyom seni🥰😘
Bidaha gelmeyeceğiz ama bu yemeyle çabuk gidecez gibi😁
Bıraktım zaten kendimi kendi haline, elbet birgün sıkılırım bu halimden de başlarım birşeylere❤️

Back
X