Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim de yilbasina 79 hedefim vardi bakalm be kadar uzaklikta olacagm?son bi hafta ekim de 88 kiloydm.

Iyi akşamlar
Şöyle bir bakayım dedim yüzüm tutmaya tutmaya, kapı aralığından bakar gibi. Sizdeki güzelliklerden nasiplenmek için❤
Yeni yılda yenileniriz diye umut ediyorum🙄
güzeller ben de aynıyım. 88 lerde uç noktalarda geziyorum :KK43: ama bu böyle gitmez :110:
Burayı ihmal ediyorum aktif olduğum çok topik var öff :110:
Menüleride unutuyorum yazmayı bırakmayın yazın bende ekliycem yazınca
çok gezme başka topiklerde :sopa: senin asıl yerin burası bonuscan :p

bende sabah izledim hatta indirdim
ama ben başka birşey için indirmiştim :KK70:
diyet içinde deneyebilirim

Daha güzel ne olabilir şişman biri için? İlk hedefi tabiki kilo vermek olmalı.

Gerisi sana kalmış :)) ay ay da alışkanlık kazanmak için yapıcam ben.

Kasmadan eziyet olmadan.

Yeterli su içme alışkanlığı gibi.

Bonus Bonus takip açısından ve motivasyon açısından güzel olur diye düşünüyorum.

Tabiki çok iyi olucak inş. Geçmiş senelerdeki zinciri kırma videolarına bak ayrıntılı anlatıyor.
Hergün koyduğumuz çarpıyı görmek motive edicek kırmak istemiycez zinciri.
Hedefleri küçültücez kolay yapıcaz inş.
10 dk kitap okumak gibi.
Bazen olur belki 1 saat okuruz ama öyle sıkışık bi gün olur ki 10 dk yı zor okuruz.

Kuran yada meal okumak, değiştirmek istediğimiz bütün davranışlar hepsi için geçerli.

Tabiki çok iyi olucak inş. Geçmiş senelerdeki zinciri kırma videolarına bak ayrıntılı anlatıyor.
Hergün koyduğumuz çarpıyı görmek motive edicek kırmak istemiycez zinciri.
Hedefleri küçültücez kolay yapıcaz inş.
10 dk kitap okumak gibi.
Bazen olur belki 1 saat okuruz ama öyle sıkışık bi gün olur ki 10 dk yı zor okuruz.
Kuran yada meal okumak, değiştirmek istediğimiz bütün davranışlar hepsi için geçerli.

geçmiş videolarını da izleyeceğim. takibe aldım. başarılı bir yöntem gibi görünüyor. yorumları okudum da geçen yıllarda uygulayan kişiler var. kimi kilo vermiş, kimi sigarayı bırakmış vs. çok memnunlar. ne güzel.

Iyi geceler kizlar
Dunde sayfayi actim okuyamadan uyumus kalmisim. Bugunde yatmadan bir bakayim dedim.
Sabahtan temizlik yaptim. Misafirim geldi. Aksam uzeri uyudum biraz. Mesajlarima bakayimda mutfagi toparlayip yatarim insallah.
Yarin gorusurz.
Bu arada 25. 12.2019 carsamba menumu yazmadim galiba
12.30 peynir yesil zeytin ceviz (yiyecek bir aey yoktu cevizi bol tuttum)
17.00 filtre kahve
20.00 kisir
2 lt su

26-27-28. 12.2019 3 gunluk oructayim menum olmayacak 😉

Back
X