Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı başlangıçlar olsun inşallah. Haydi gel yaza kadar.
Sabredelim
Sagolasin tatlim
Insallah yaza kadar bu işi halledip son şişko kışı yaşamış olacaz :))

Sen karataymi yapiyordun ketomu
Son zamanlarda ketoyu dinlemeye basladim belki bende deneyebilirim

Bahsettiğin kişilerden biri benim Hasibe, yapamıyorum bir türlü, olmuyor yedikçe yiyorum, kilodan dolayı ağırlaştm iyice ve bu hafta
111. 5kg olmuşum😔ve benim bunu buraya yazmaya yüzüm yok,
imdaattt diyesim var yanii
Olmuyor dedikce kendimiz oldurmuyoruz cnm
Bi plan yap kendine, yaziya dök ve 1 ocakla beraber ne olursa olsun yaptigin plana sadık kal
Bi başlayıp bikac kilo versen hevesin artar, arkasi gelir

Cnm ben onlari neden yazdim biliyor musun kisi kendinden bilir isi. Bende biyleydim cunku. 92den tekrar 105 ciktigimda ne buraya ne de takima gelesim vardi yuzum yoktu ama hep kendime yatim yaptigimi. Ne guzel vermistim az nefsime hakim olaydim bir daha o kilolari gormezdim. Resmen kendi kendime 3 ay geriye dusurdum. Yine ben tasidim o kilolari baskasi degil. Simdi vok sukur baslamisim diyorum. Simdiki halimi girdukce neden daha once yapmamisim diyorum. Bu yuzden burdaki arkadaslarima sesleniyorum. Siz de benim dustugum hatalara dusmeyin ne olur bir an once ceki duzen verin kendinize. Elden giden bizim sagligimiz baskasinin degil. Evlatlarimizla esimizle ailemizle daha saglikli yillar gecirmek icin hadi hep beraber yeniden baslayalim. Kim kac kilo aldiysa gelsin yuzum yok demesin. Bizi bizden baska kimse anlamaz. Kimse burdaki birine "oha ne kadar kilo almissin" demez. Cunku hepimiz aldik. Hadi simdide hepimiz verelim LÜTFEEENNNN.
Bonus Bonus
hergaf hergaf
@ISILDURU
@baharnaz
@eboe
huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi
rishrose rishrose
Mefkurem Mefkurem
bengisu022 bengisu022
@60kiloyum
@nisan34
@mavipatikler
maralgozlu maralgozlu
PiaLeon PiaLeon
@Muhfamus

Unuttuklarim varsa lutfen ekleyin
Insan emeklerle verip geri alinca en basta psikolojisi alt üst oluyor
Tekrar o gücü kendinde bulamiyor
Ama hepimizin bildigi gibi bize bizden baskasi yardim edemez

Bende son aylarda tuhaf sekilde kiloyu umursamamaya basladim
Buda baska bi psikoloji, sebebini bilemiyorum
Heralde kendimi onemsememek

Zaman kaybi acisindan sen benim adima cok guzel orneksin cnm
Ben 3 aydır yerimde sayiyorum masallah sen kaç kilo verdin
Bu gidişe dur demem lazim 😂

Hamilelikte 90 oldugunuz oldumu hic
Ben 96-97 ve 104le hamile kaldim :KK48:
Bu azminin sabrinin karsiliginida aliyorsun masallah cnm
Sagol cnm
Insan emeklerle verip geri alinca en basta psikolojisi alt üst oluyor
Tekrar o gücü kendinde bulamiyor
Ama hepimizin bildigi gibi bize bizden baskasi yardim edemez

Bende son aylarda tuhaf sekilde kiloyu umursamamaya basladim
Buda baska bi psikoloji, sebebini bilemiyorum
Heralde kendimi onemsememek

Zaman kaybi acisindan sen benim adima cok guzel orneksin cnm
Ben 3 aydır yerimde sayiyorum masallah sen kaç kilo verdin
Bu gidişe dur demem lazim 😂
Yuru be mefkurem kim tutar seni 😙

Cnm ben onlari neden yazdim biliyor musun kisi kendinden bilir isi. Bende biyleydim cunku. 92den tekrar 105 ciktigimda ne buraya ne de takima gelesim vardi yuzum yoktu ama hep kendime yatim yaptigimi. Ne guzel vermistim az nefsime hakim olaydim bir daha o kilolari gormezdim. Resmen kendi kendime 3 ay geriye dusurdum. Yine ben tasidim o kilolari baskasi degil. Simdi vok sukur baslamisim diyorum. Simdiki halimi girdukce neden daha once yapmamisim diyorum. Bu yuzden burdaki arkadaslarima sesleniyorum. Siz de benim dustugum hatalara dusmeyin ne olur bir an once ceki duzen verin kendinize. Elden giden bizim sagligimiz baskasinin degil. Evlatlarimizla esimizle ailemizle daha saglikli yillar gecirmek icin hadi hep beraber yeniden baslayalim. Kim kac kilo aldiysa gelsin yuzum yok demesin. Bizi bizden baska kimse anlamaz. Kimse burdaki birine "oha ne kadar kilo almissin" demez. Cunku hepimiz aldik. Hadi simdide hepimiz verelim LÜTFEEENNNN.
Bonus Bonus
hergaf hergaf
@ISILDURU
@baharnaz
@eboe
rishrose rishrose
Mefkurem Mefkurem
bengisu022 bengisu022
@60kiloyum
@nisan34
@mavipatikler
maralgozlu maralgozlu
PiaLeon PiaLeon
@Muhfamus

Tgcervanne0133 Tgcervanne0133 ve Amine Busra Amine Busra sizi unuttum sanmayin bi digurun gelin hele hesaplascaz sonra 😉

Kac kilo almistiniz gebelik sekeri cikmismiydi
Hayır çıkmadı tüm rutin kan tahlillerimi yaptryrdm 30. Haftaya kadar 1 kilo bile almadım çok dikkatli beslenyrdm sonra ödem oldum 12 13 kg kadar almstm son 7 haftada ama kilo değil daha çok ödemdi ki 10 kg doğumdan sonra 1 hafta içinde gitmişti.

Hayır çıkmadı tüm rutin kan tahlillerimi yaptryrdm 30. Haftaya kadar 1 kilo bile almadım çok dikkatli beslenyrdm sonra ödem oldum 12 13 kg kadar almstm son 7 haftada ama kilo değil daha çok ödemdi ki 10 kg doğumdan sonra 1 hafta içinde gitmişti.
Ay darısı bana inşallah:)

Olmuyor dedikce kendimiz oldurmuyoruz cnm
Bi plan yap kendine, yaziya dök ve 1 ocakla beraber ne olursa olsun yaptigin plana sadık kal
Bi başlayıp bikac kilo versen hevesin artar, arkasi gelir
Bakalım yarın başlamak niyetim, iki öğünlü yapacağım, çok öğünlüleri yapamıyorum, tatlı zorluyor beni, bu sefer başaranlardan olurum inşaallah

Bonus Bonus
hergaf hergaf
@ISILDURU
@baharnaz
@eboe
rishrose rishrose
Mefkurem Mefkurem
bengisu022 bengisu022
@60kiloyum
@nisan34
@mavipatikler
maralgozlu maralgozlu
PiaLeon PiaLeon
@Muhfamus

Çoook haklısın bir yerden başlamak ve korumayı öğrenmek lazım. İnşallah başarırız.
Sagolasin tatlim
Insallah yaza kadar bu işi halledip son şişko kışı yaşamış olacaz :))

Sen karataymi yapiyordun ketomu
Son zamanlarda ketoyu dinlemeye basladim belki bende deneyebilirim
Keto şuan. Karatay da iyi bir spor lazım. 3 çocuk ile zor oluyor.

İyi geceler bu arada selamsız daldım :))

Gebeler iyimisiniz? Amine Busra Amine Busra Tgcervanne0133 Tgcervanne0133 ?

maralgozlu maralgozlu düzeldimi yavrun?
bengisu022 bengisu022 iyileştin mi deliğanlı :))

huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi sen ne alemdesin?

hergaf hergaf ablacım yakışıyormu sana umutsuz olmak? Bence bizim burda tanıdığımız hergafa yakışmıyor.
O güzel olumlu pozitif mesajlarını bekliyorum özlüyorum

Back
X