Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Me :kızgın:

Eklentiler

• FA53EF17-4F12-4647-9FC0-BD563FE35002.webp
    FA53EF17-4F12-4647-9FC0-BD563FE35002.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 34
Tabiki yapamazsın kuzum sen bebek eşyalarını hazırla ütüle o bile büyük iş.
Madem kadın gelicek iki iş olmasın.

Anneler yardım etsin biraz etmezler mi?
Sorun ordan cikti. Benim annem gelmedi kaynanam geldi dün. Tekrar aynı seyleri yasamak istemiyorum. Allahim kimseyi kimseye muhtaç etmesin baskada birsey demiyorum

Iyi geceler canlar nasılsınız bende 1 ocakla start verme niyetindeyim inşallah birbirimize destek olup hedef belirlersek süper olur bonus vardır sende bir plan bu konuyla ilgili önerini alalım bir dal :)

ben de 1 ocak diyorum. hadi hayırlısı :KK200::dua::nazar::KK68:

Slm kizlar
Bu hafta ortasi tatil cok iyi gelecek insallah. Burda carsamba pazari var meshur sosyate pazari boztanli pazaru gibi bir pazar. Oraya gidip azici alisveris yapmayi istiyorum. L beden tuniklerim bol geliyor saga sola gezmeye guderken emanet gibi duruyorlar 2-3 tane m beden alasim var (Allah'im bu cumleleri kuruyurum ya cok sukur halime. Bu cumleleri s beden olarakta soylememi sen nasip et YaRabbim AMIIINNNN) :dua::dua::dua::dua::dua::dua:

Slm kizlar
Bu hafta ortasi tatil cok iyi gelecek insallah. Burda carsamba pazari var meshur sosyate pazari boztanli pazaru gibi bir pazar. Oraya gidip azici alisveris yapmayi istiyorum. L beden tuniklerim bol geliyor saga sola gezmeye guderken emanet gibi duruyorlar 2-3 tane m beden alasim var (Allah'im bu cumleleri kuruyurum ya cok sukur halime. Bu cumleleri s beden olarakta soylememi sen nasip et YaRabbim AMIIINNNN) :dua::dua::dua::dua::dua::dua:
Amin cnm insallah 😍😍😍o günler uzak degil :)

Gunaydin. Simdiden hepimizin yeni yili hayirli olsun. Saglik, mutluluk, huzur getirsin. Hepimize bol eksiler getirsin.
Ben 2019dan ne umdum ne buldum oldum :D ama cok guzel bir sebebim oldu. Zaman yaklastikca da duygusalligim ve heyecanim artiyor. Ayni ilk bebek gibi bu bebekte bende ayni hisleri uyandiriyor. Hamile olan arkadaslarim insallah saglikla kavusalim, hayırlı kolay dogumlarimiz olsun..
2020 guzellikler getirsin :KK200:

Tgcervanne0133 Tgcervanne0133 doğurdun mu kuzum yoksa gelemedin buralara

Slm kizlar :KK68:
iyi akşamlar hepinize kızlar.. netim bitmişti ondan gelemedim..cuma günü sabah 8 de doğumum ınşallah..
Simdiden hepinize saglikli,mutlu,huzurlu,bereketli,aileniz ve sevdiklerinizle iyi seneler :KK200:
Hayirlisiyla saglikla al cnm kucagina insallah

31.12.2019 menusu
09.00 filtre kahve
13.30 domates salatalik peynir yesil zeytin ceviz
15.30 filtre kahve
19.00 yaprak sarma (sirf bulgurdan yapildi bulgur serbest bana😉) yogurt ve findik
Ilerleyen saatlerde bir kahve ve sade soda icerim.
Su 2 ltye tamamlarim

Back
X