Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Harika neler yapıcaksın ben merak ediyorum :)

Öncelik kendime inanmak olacak .Ruhum bu bedene ait değilse bu bedenin içinde sağlık olmamı beklemek biraz zor.Ne yapacağım? ruhumu o sağlıklı bedene kavuşturacağım.:KK49:

Evet! biliyorum çok uzun meşakkatli bir yol ama şimarık bir çoçuk gibi olmak ruhuma hiç yakışmıyor her ağladıkça onu şeker çikolatayla kandığımın farkına varma zamanı geldide geçiyor bile.

Yanlışı fark ettikten sonra doğru seni bulur.

03.01.cuma

Keto diyeti:)

13.00
2 kş kiyma kavurma +2yumurtayla omlet
Peynir
2 dil. Ceddar
5 zeytin
5 brezilya cevizi

19.45
El kadar kremali tavuk göğsü (krema serbest)
Salata
2 ceviz

Su 2 lt

Öncelik kendime inanmak olacak .Ruhum bu bedene ait değilse bu bedenin içinde sağlık olmamı beklemek biraz zor.Ne yapacağım? ruhumu o sağlıklı bedene kavuşturacağım.:KK49:

Evet! biliyorum çok uzun meşakkatli bir yol ama şimarık bir çoçuk gibi olmak ruhuma hiç yakışmıyor her ağladıkça onu şeker çikolatayla kandığımın farkına varma zamanı geldide geçiyor bile.

Yanlışı fark ettikten sonra doğru seni bulur.
hadi hayırlısı olsun kızlarrr :KK200::halay::nazar::dua:En Büyük KKEn Büyük TÜRKİYE

03.01.cuma

Keto diyeti:)

13.00
2 kş kiyma kavurma +2yumurtayla omlet
Peynir
2 dil. Ceddar
5 zeytin
5 brezilya cevizi

19.45
El kadar kremali tavuk göğsü (krema serbest)
Salata
2 ceviz

Su 2 lt
Gayet başarılı ablacım
Miktarları çeşitlilik saatler çok iyi 👏👏👏
Omletini bol tereyağıyla yap ablacım

Merhabalar gününüz nasıl geçti arkadaşlar kimse liste yazmıyor mu 🙄

Ben çizitiriyim biraz :)

Kahvaltı: 3 dilim siyez ekmeği, 1.5 haşlanmış yumurta, 1 yemek kaşığı yeşil zeytin, bir çeri domates, yarım salatalık 2 bıçak ucuyla bal, bir tutam tere ve maydanoz

Ara: bir yerli muz, 100 gr meyveli yoğurt

Ara: 3 hurma, 3 kuru erik

Bir cennet hurması

Akşam 18:30 bir kase mercimek çorbası,bir tabak fırın hamsi, salata, 3 dilim biber turşusu elim kadar lavaş ekmek 2 dilim helva

Çayın yanında bir tutam kuruyemiş

Akşam ağır oldu o menüde kolaya, fantazya hayır diyebildiysemde balık ve helva fazla kaçtı fırın balık olmasına rağmen ekstra yağ katılmıştı balığa...

Yeterince su içememişimdir şimdi yatağa uzandım ama kendimi şiş hissediyorum buda iyi değil mağlesef

Back
X