- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
Çok sağol canım benimTgcervanne0133 hayırlı olsun gözünüz aydın mis kokulunuz gelmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol canım benimTgcervanne0133 hayırlı olsun gözünüz aydın mis kokulunuz gelmiş
Bilmem ben genelde hissediyorum cuma sabahı şişkinlik filan olusa artı çıkarım mesela, genelde göbek bölgem ve sindirim sistemim ön bilgi veriyorNasıl hissediliyor eksi acaba![]()
Bugün odem cayi yap istersen cnmBilmem ben genelde hissediyorum cuma sabahı şişkinlik filan olusa artı çıkarım mesela, genelde göbek bölgem ve sindirim sistemim ön bilgi veriyor
teşekkür ederim tatlım hoşbulduk
Evet cnm 3 gunluk oruclardayim.Bulamiyorum hasibe sen aclik orucundamisin cnm
Bu haftanin çoğu oruçlu geçmişEvet cnm 3 gunluk oruclardayim.
Persembe vuma cumartesi olan oruc gunlerini bu hafta sali carsamba persembe ye cektim. Karaciger temizligimi cuma gecesi yapayimki hafta sonu evde dinleneyim diye. Seviye 6 yi uzatmak durumunda kaldim temizlik adetime denk geldigi icin. Haftaya seviye 6 nin son orucunu tutup sonra seviye 7ye gecicem. 2 kere daha 3 gunluk yapip karaciger temizligi yapicam insallah.
Bu hafta aclik gunlerini degistirdigim icin bu cuma guzel bir eksi gelecek.birinci belli ikinci kim diyorum
![]()
Harika valla süper hallettin bu işi tam anlasam bende denemeyi düşünüyorum ama keşke seninle başlasaydım diyorum şimdiEvet cnm 3 gunluk oruclardayim.
Persembe vuma cumartesi olan oruc gunlerini bu hafta sali carsamba persembe ye cektim. Karaciger temizligimi cuma gecesi yapayimki hafta sonu evde dinleneyim diye. Seviye 6 yi uzatmak durumunda kaldim temizlik adetime denk geldigi icin. Haftaya seviye 6 nin son orucunu tutup sonra seviye 7ye gecicem. 2 kere daha 3 gunluk yapip karaciger temizligi yapicam insallah.
Bu hafta aclik gunlerini degistirdigim icin bu cuma guzel bir eksi gelecek.birinci belli ikinci kim diyorum
![]()
Şu an -3.6 ama sabaha -4 olurBu haftanin çoğu oruçlu geçmiş
Zaten gecen hafta vermedigin icin bu hafta iyi bi eksi geleceginden emindim :))
-4 olurmu acaba![]()
Whatsuptan atayim cnm ajandama gunluk menu yazmistim ordan resim ceker atarimHarika valla süper hallettin bu işi tam anlasam bende denemeyi düşünüyorum ama keşke seninle başlasaydım diyorum şimdiilk 40 gün aynıydı sanırım listen bir örnek menü atsana hayrına hasibem
Vavvv harikasin cnm tuu tuuu masallahŞu an -3.6 ama sabaha -4 olur![]()
3 gun oructa gidiyor cnm yemege baslayinca 1-1.5 geri geliyor. Gun degisikligide etkili oldu tabiVavvv harikasin cnm tuu tuuu masallah
Ben en az 3 gelir diye tahmin etmistim :))
tatlım normal oruç mu bu , aralıklı oruç , su orucu gibi birşey mi ?3 gun oructa gidiyor cnm yemege baslayinca 1-1.5 geri geliyor. Gun degisikligide etkili oldu tabi![]()
Birak o terbiyesizleri duyma sen sanki kendileri hic dogum yapmadilarşu bebek hayirlamaya gelip te;
"aaa karnın hiç gitmemiş,içerde bi tane daha bebek kalmis gibi" deyip espri yaptigi sananlar bi gidin ya,bi salın bizi![]()
3 gunluk sifa orucu tutuyorum cnm sanirim su orucuda diyorlar iftarda ve sahurda sadece su iciyorumtatlım normal oruç mu bu , aralıklı oruç , su orucu gibi birşey mi ?
ayy tatlım allah kolaylık versin :) ben bayılırım herhalde3 gunluk sifa orucu tutuyorum cnm sanirim su orucuda diyorlar iftarda ve sahurda sadece su iciyorum
canım çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcın olsun.İyi geceler kizlar.bi süredir yoktum farkettyinizxemi?? Tel bozuldu simdikinde internet yok yeni Alacam.kısasurefe gelecegm inx bu arada geçen gece çok ağrım oldu Dr gittim kanda gebelik çıktı.deger düşüyormuş Sanem düşük yapyrm.su anda takip altndaym bakalm ins kürtaja gerek kalmaz.
hoşgeldin. Allah analı babalı büyütsünSelam kızlar ben geldim
çok şükür 3 ocak sabah 9 buçukta doğumumu yaptım..2 günlük hastane sürecinden sonra eve geçtik,bende bebiste iyiyiz çok şükür..ervayla alışma surecimiz zorlu oluyor ancak yazabildim..bizde haberler böyle simdilik![]()
valla şiştim de şiştim. ilaç kabızlık yapıyor o ayrı regl gelmedi o ayrı gerildim iyice. bunaldım iyice. gelemedim.60kiloyum fulya nerelerdesin cnm görünmüyorsun
yuh artıkşu bebek hayirlamaya gelip te;
"aaa karnın hiç gitmemiş,içerde bi tane daha bebek kalmis gibi" deyip espri yaptigi sananlar bi gidin ya,bi salın bizi![]()