Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mefkurem Mefkurem ve Bulamiyorum Bulamiyorum nin verdikleri kiloları görünce gözlerim embele oldu :KK57::KK70: tebrikler kızlar :KK9::KK9::KK9:

Bulamiyorum Bulamiyorum KT yaptın mi ve saçlarında dökülme problemi yaşadın mi ?

@hergaf hocam ben programı yaparken carpintim olmadı desem yeridir. Asıl çarpıntı fazla yedikten sonra oluyo. Kalktığımda göz kararmalari yaşadım sıklıkla hatta bir defasında dusmustum. Allahtan kafam gözüm yarilmadi :) en moralimi bozan durum şu oldu saçlarım çok fena döküldü :KK12: üçte ikisi gitti diyebilirim. Tam tamına programı uygulamadigim halde.
Cok tesekkur ederim cnm 😍
Buraya heyacanla yaziyoruz ama kimse yok ortada :(

Sac dokulmesi için biotin cinko takviyesi alman lazim

Cok tesekkur ederim cnm 😍
Buraya heyacanla yaziyoruz ama kimse yok ortada :KK43:

Sac dokulmesi için biotin cinko takviyesi alman lazim
Mefkurem ortada olmayanlar yiyip içip buraya gelmeye yüzleri olmayanlar :KK70::KK70:buna bende dahil. Hasta olduğum için 2 haftadır hiç dikkat etmedim yediklerime inş fazla kilo almamisimdir:KK17::KK17::KK17:

Mefkurem Mefkurem ve Bulamiyorum Bulamiyorum nin verdikleri kiloları görünce gözlerim embele oldu :KK57::KK70: tebrikler kızlar :KK9::KK9::KK9:

Bulamiyorum Bulamiyorum KT yaptın mi ve saçlarında dökülme problemi yaşadın mi ?

@hergaf hocam ben programı yaparken carpintim olmadı desem yeridir. Asıl çarpıntı fazla yedikten sonra oluyo. Kalktığımda göz kararmalari yaşadım sıklıkla hatta bir defasında dusmustum. Allahtan kafam gözüm yarilmadi :) en moralimi bozan durum şu oldu saçlarım çok fena döküldü :KK12: üçte ikisi gitti diyebilirim. Tam tamına programı uygulamadigim halde.
Su an seviye 6 dayim cnm 1 hafta daha izaticam seviye 6yi sonra 2 hafta seviye7 yapip karaciger temizligi yapicam insallah

iyi akşamlar kızlarrr :KK200:

uzun süredir kilo veremiyorum üstüne aldım da aldım :KK43: bu demir hapı beni iştah ve wc açısından iyice zorluyor. buraya da sürekli sabit ya da artı bildirim yapınca da strese giriyorum. anlayacağınız iyice bunaldım. o yüzden biraz buralardan uzaklaşmaya, dinlenmeye karar verdim. kafamı toplamam lazım. kendinize iyi bakın :KK200:

bu arada sabitim.

uzun süredir kilo veremiyorum üstüne aldım da aldım :KK43: bu demir hapı beni iştah ve wc açısından iyice zorluyor. buraya da sürekli sabit ya da artı bildirim yapınca da strese giriyorum. anlayacağınız iyice bunaldım. o yüzden biraz buralardan uzaklaşmaya, dinlenmeye karar verdim. kafamı toplamam lazım. kendinize iyi bakın :KK200:

bu arada sabitim.
aaa öyle deme bende aynı konudan muzdaribim tatlım , demir ve b12 hapı kullanıyorum , 3gündür kabızım vs. pazartesi 88 çıkmıştım bugün 500gr fazla çıktım yılmak yok, birbirimize destek olabilirizz :KK200:

bu arada sabitim.
Fulyacim bizim tskimda niran bugun bi arkadasa istah acmayan ve kabizlik yapmayan bi demir ilaci var demisti bi bak istersen

Mefkurem ortada olmayanlar yiyip içip buraya gelmeye yüzleri olmayanlar :KK70::KK70:buna bende dahil. Hasta olduğum için 2 haftadır hiç dikkat etmedim yediklerime inş fazla kilo almamisimdir:KK17::KK17::KK17:
Tatlim emek emek verdin, lutfen geri alma 🤐🤐🤐

bu arada sabitim.
Kararina saygi duyuyorum cnm bir sey soyleyemem elbette ama ara sira en azindan halini hatrini bildirmek icin ugra merakta birakma bizi 😍😙

Mefkurem Mefkurem cnm eskiden 12. Takimdaymissin ordaki arkadasin Gulumse24 Gulumse24 nin sana selami var. Ileteyim dedim. Simdi 6. takimda benimle beraber 😉
Aleyküm selam cnm sagolasin 😍

Yok ben o takimda degildim, ziyarete giderdim :))

6 da baya bi tanidik varmis bi ara geleyim :)

Back
X