Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar

Gecen hafta veremedigim kiloyla beraber bu haftaki kilolarimda gitti. Tabi oruc gunlerini degistirmemde etkili oldu.

Gecen hafta 79.4
Bu hafta 74.5
Fark -4.9
Yuzde 6.17
Cnm pek uzak kaldim buralardan hastaliktan dolayi nasil bi yontem izliyorsun sana zahmet olmazsa biraz bahsedermisin

İyi geceler gündüz gelemedim bu sabahki bildirimim 111.1

Böyle bir rakam varmı evet varmış tartı gösterdi. geçen haftaya göre 200 gr da artıyım halbuki eksi görmelik davranışlarımda vardı pek anlamlandıramadım modum düştü mü evet düştü toparlıycam artık bugün iyi geçmedi zaten pazartesi şu troit insülin .... vs değerlerine baktırmak için ilk randevümü aldım bakalım onları bir sonuçlandırayım sonra aklımda bir diyetisyen var.

iyi akşamlar kızlarrr :KK200:

uzun süredir kilo veremiyorum üstüne aldım da aldım :KK43: bu demir hapı beni iştah ve wc açısından iyice zorluyor. buraya da sürekli sabit ya da artı bildirim yapınca da strese giriyorum. anlayacağınız iyice bunaldım. o yüzden biraz buralardan uzaklaşmaya, dinlenmeye karar verdim. kafamı toplamam lazım. kendinize iyi bakın :KK200:

bu arada sabitim.

Seni çok iyi anladığımı biliyosun dimi?
Bekliyorum ❤

iyi akşamlar kızlarrr :KK200:

uzun süredir kilo veremiyorum üstüne aldım da aldım :KK43: bu demir hapı beni iştah ve wc açısından iyice zorluyor. buraya da sürekli sabit ya da artı bildirim yapınca da strese giriyorum. anlayacağınız iyice bunaldım. o yüzden biraz buralardan uzaklaşmaya, dinlenmeye karar verdim. kafamı toplamam lazım. kendinize iyi bakın :KK200:

bu arada sabitim.
Tamam dinlen birkaç gün çok fazla arayı açma ama olur mu

Back
X