- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Hic Sorma ona nasilsin diye ara bozucu oHosbuldik canim nasilsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic Sorma ona nasilsin diye ara bozucu oHosbuldik canim nasilsin![]()
Kesin içinde bir cinnik var onu sen iç ben yanındaki inciri alayım yeter
Ben artık burdayımKaptanim yine bu dom dom karsimiza çıktı![]()
![]()
azıtıp geliyom bizden önce gideceğimiz yeri buluyor geliyor bu ne iş
![]()
biz yaptikta geziyoz yavrumBizimkiler spor yapiyordur sizin gibi kk da fazla dolasmiyorlar![]()

Aaaa aaa aaa size tukuruklu ay bol kopuklu kahve yapanda sucHic Sorma ona nasilsin diye ara bozucu o![]()

Gecmisi yeni okuyorum gulumse 4.takima gitmeye karar vermiş neler olmus yoklugumdaHic Sorma ona nasilsin diye ara bozucu o![]()
Evet 2dk sattı hemen yaaaa tuttum kulağından sen merak etmeGecmisi yeni okuyorum gulumse 4.takima gitmeye karar vermiş neler olmus yoklugumda![]()

Yok ya gitmiyom pot kırdım sanırım zatın kaptanim alındı galiba daha istesemde gidememGecmisi yeni okuyorum gulumse 4.takima gitmeye karar vermiş neler olmus yoklugumda![]()
KaçtaTakima.geri donelim kimse yoksa yarin aksam baskına geliriz![]()
Dur bir gecmisi okuyum da sonra konuscagiz seninleYok ya gitmiyom pot kırdım sanırım zatın kaptanim alındı galiba daha istesemde gidemem![]()
Haydin kendi kendimize konusuyoz zatenTakima.geri donelim kimse yoksa yarin aksam baskına geliriz![]()

Gülümse takımdan atiliyor mu az sonraDur bir gecmisi okuyum da sonra konuscagiz seninle![]()

Bu saatte spor mu yapılır yemek yiyorlardirKaçtaben söyleyeyim aynı saatte spor yapmasinlar
![]()
Atar miyim gulumseyi hic ❤❤Gülümse takımdan atiliyor mu az sonra![]()
Canla başla çalışıyor bizimkiler sizi yenecegiz de azıcıkBu saatte spor mu yapılır yemek yiyorlardir![]()
19 dan sonra msj yazan olmamış 2 saat sporda ne bileyim pek inandırıcı gelmediKaçtaben söyleyeyim aynı saatte spor yapmasinlar
![]()
Hadi bakalim cumaya az kaldiCanla başla çalışıyor bizimkiler sizi yenecegiz de azıcık![]()
Sen ne anlarsın +90 sporundan19 dan sonra msj yazan olmamış 2 saat sporda ne bileyim pek inandırıcı gelmedi![]()