- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aman Allahim sen cagardinda benmi gelmedimOhoooo hemde hiç, sıfır"0"aksama tavuk yapacagim gel davet ediyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman Allahim sen cagardinda benmi gelmedimOhoooo hemde hiç, sıfır"0"aksama tavuk yapacagim gel davet ediyorum
![]()
Benim Nana mi optulerAman Allahim sen cagardinda benmi gelmedim![]()

Benim ciger loadingEkmek yaptım fırında tazecik evi kokusu sardı yarın kavurmaya banar yersin![]()
Ohhhh hemde butun tavuk firinda bar gibiAman Allahim sen cagardinda benmi gelmedim![]()
Kız taze ekmege bayilirim ama yağa banip yiyememEkmek yaptım fırında tazecik evi kokusu sardı yarın kavurmaya banar yersin![]()
Senin için 5dilimmiBen çok yerim ama benim için en az 5 dilim yemen lazım![]()
Seninmiydi pardonBenim Nana mi optuler![]()

Valla içeri dışarı çıkıp kokluyorum resmenKız taze ekmege bayilirim ama yağa banip yiyemem
Senin için 5dilimmi![]()
EvetSeninmiydi pardon![]()
Kız ben 1dilim anca yiyom 5nereme yiyimValla içeri dışarı çıkıp kokluyorum resmen
5 dilim çok değil canim![]()
Ya anlaşılır mı tadı öyle yaKız ben 1dilim anca yiyom 5nereme yiyim![]()
Yarin senin icin yicemYa anlaşılır mı tadı öyle ya
Birinde cevizin lezzetini alacaksın
İkincide katları iyi açılmış mi bakacaksın
3. De serbet e puan vereceksin
2 tanesi de zevkine yiyeceksin![]()

Korona öpücüğü o uzaktan uzaktanBenim Nana mi optuler![]()
5 tane baklava mi yiyeceksin simdiYarin senin icin yicem![]()

aaaa sendemi burdaydin kaptanim ben sadece onlara şaka ettim5 tane baklava mi yiyeceksin simdi![]()

Rakiplere bir bakayim dedim ama sende onlara yardim ediyorsunaaaa sendemi burdaydin kaptanim ben sadece onlara şaka ettim![]()
Yok yok gerçekten şaka dedim ben onlari kandiriyom yicem diye onlarda ben yicem dedigim icin rahatlıkla yicekler anlaRakiplere bir bakayim dedim ama sende onlara yardim ediyorsun![]()
Aaa soylesene bende 10 tane yedigimi soylerdimYok yok gerçekten şaka dedim ben onlari kandiriyom yicem diye onlarda ben yicem dedigim icin rahatlıkla yicekler anlasana