• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere bu 2007 yılındaki halim 16 yaşındaydım, burdaki kilomu net bilmiyorum en şişman halim eski fotoğraflardan buldum :KK45:
20200802_163908.webp

hadi inşallah :KK70::KK70::KK70:
aman öyle olsun. vermek kadar korumak da çok önemli. hatta koruyamazsan vermenin bir anlamı da yok. çok büyük hayal kırıklığı oluyor :KK43:
En zoru bence korumak. 70 kiloysan ozaman boyuna gore cok iyisindir. Biara bende 72 73 falandm gorunusum gayet iyiydi. Kilo fazlam belli olmuyodu hic sporlada alakasi var. Deli gidi spor salonuna gidiyodum ozamanlar gerci sikilasmistim o kiloya ragmen. Suandafa 1 senelik uyeligim war ama cogu gitti..dedigim gibi yarin start veriyorm cok kararliyim😀

En zoru bence korumak. 70 kiloysan ozaman boyuna gore cok iyisindir. Biara bende 72 73 falandm gorunusum gayet iyiydi. Kilo fazlam belli olmuyodu hic sporlada alakasi var. Deli gidi spor salonuna gidiyodum ozamanlar gerci sikilasmistim o kiloya ragmen. Suandafa 1 senelik uyeligim war ama cogu gitti..dedigim gibi yarin start veriyorm cok kararliyim😀

ben şu an 85.4 kiloyum maalesef. N Nana 70 kilo canım. inşallah ben de 70 leri görürüm :KK200:

Merhaba sevgili hanimlar😊benide araniza kabul edermisiniz?
95 kilo 167 boyunda 28 yasinda bir bireyim😃 wallahi yildim artik yillardir verememekten ustume yapisti bu kilolar..devamli diyet sporla ugrasmaktan biktim iradem sifir. Beni destekleyen kimse yok tam tersine dayiyolar karsima pastayi boregi e bendede irade zaten zayif.birakiyorum. yarin baslamak istiyorum nolur birlik olalim kurtulalim su kilolardan incecik olalim. 17 ocakta dogum gunum var ve 67 kiloya inmek istiyorum kendime bi hediyem olsun..hemde en guzelinden

Hoşgeldinnn quinn :))

Back
X