• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geç kahvaltı yaptım açtım ekmek bal ve tereyağı fazla kaçtı

İşteykende bilmiyorum bileniniz var mı bizim kafemiz var, hergün ordayım. çoğu zaman atıyorum kabak yemeği varsa bile patates kızartması, hamur kızarması, mantı....... vs hep bulunuyor ve açlıkla ellim gidip geliyor tamamen kendime hakim olduğum zamanlarda oluyor ama bu ara yine cozutum özelikle görüşmelerim yoğunsa arada gidip gelip yiyorum
Beslenmemizdeki en büyük hatamz. Öğün dışında bir öğünden daha fazla yiyoruz atıştıarak. Tavsiyem ne yediğimizin farkında olmak. Her yediğinin fotosunu mu çeksen kontrol için.kendim de uygulsam çok iyi olacak

Hayırlı cumalar
Bonus Bonus nerelerdesin acaba
74FRIDA 74FRIDA adaş şifa olsun içtiklerin ama bal kaymak ekmek şiddetle kınadım :))
İşin zor senin cafe de güzel güzel yemeklerle
Gerçekten zor o kokuların icinde çalışmak saglıklı yemek olsa, kendime yaptırsam bile ellim gecen hafta çok patates kızartmalarına .......vs. filan gitti

Beslenmemizdeki en büyük hatamz. Öğün dışında bir öğünden daha fazla yiyoruz atıştıarak. Tavsiyem ne yediğimizin farkında olmak. Her yediğinin fotosunu mu çeksen kontrol için.kendim de uygulsam çok iyi olacak
Evet haklısın şunu yiycem bunu yiycem diye önceden planlı programlı olmayınca, geçte yiyince saçmalıyorum

Back
X