• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim menüm
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta 3 zeytin 2 galeta peynir yeşillik domates beyaz çay
Ara beyaz çay 5 fındık gün kurusu kayısı
Öğle yemeği yerine türk kahvesi ve hurma
Ara beyaz çay 3 badem
Akşam dünün aynısı yeşil mercimekli salata 5 köfte
Gece de yoğurt yerim içine belki zencefil neyin katarım
Bol su içtim
Bugün yürümedim

Evet hanimlar aksam yemegimde degisiklik oldu.
2-3 yemek kasigi barbunya ve dereotlu, maydanozlu ton baligi yedim. Esim dusunmus almis, yememek olmazdi..😊

Eklentiler

• 20200923_182454.webp
    20200923_182454.webp
    24 KB · Görüntüleme: 26
Selamm gelsin menuuuuu
Uyanınca hibiskus bi fincan

Kahvaltı 9.30
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
3-4dilm Kavun
Azıcık peynir

13.30
Türk kahvesi 3 gün kurusu

17.30
1 tabak humus

Belediyenin spor aletlerinde 1.saat egzersiz yapildi:))5 lt de su

Hatun yorgun iyi geceler :KK15:

Benim okula giden yok henuz ama problem ne şu eba da herkes bir dertli :KK43:
Canım ebadan öğrencilerle görüntülü ders işlememiz gerekiyor. Ama açılmıyor açılınca kendiliğinden kapanıyor. Veliler öğretmenler aynı anda ekran başında uğraşıyoruz ama olmuyor. Ve her gün yapmamz lazım

Merhaba hanimlar...
53 yasimda bir anneanneyi de araniza alir misiniz? 🙃

Benim kilo alma hikayem 2 yil once basladi.
Beyin sapi, ardindan kulak kristalleriyle ilgili bir hastalik gecirdim ve dengemi kaybettim.
13 ay kadar, neredeyse yataga bagimli yasadim.
Zar zor kisisel ihtiyaclarimi ancak gorebildim.
Yani ye ic yat, ye ic yat gibi bir donguye girdim.
Yani kilo problemimin kaynagi yeme bozuklugu degil, hareketsizlik.

4 ay once kendimi iyi hissettim ve esimle birlikte 1 saatlik yuruyuslere ciktik.
Maalesef kuyruk sokumundaki kaslar zarar gordu ve birakmak zorunda kaldim.

Ayrica denge bozuklugumdan dolayi tek basima da yurumem mumkun degil, dusme ihtimalim var. Yanimda mutlaka biri olmali.
Neyse...

Bir sure once evde ne yapabilirim derken Leslie yontemi ev yuruyusunu kesfettim.
Gecen hafta persembe gunu 1 mil olani denedim.

Normal sartlarda hareketli bir yasam surdugum icin, kondisyonum yasima gore iyi sayilir. O program hafif geldi.
Ben de cuma gunu hem yediklerimi not ederek, hem de 2 millik programa duzenli baslayarak evde de olsa hareketli yasama yeniden merhaba dedim.

Boy: 164
Kilo: 96,1 kg
Ilk hedef: 80 kg
Son hedef: 68 kg

Ayin 19'unda tartildigimda durum buydu.

Ic disiplinim ve motivasyonum genellikle iyidir.
Tek sorun var, rahatsizligimin nuksetmesi.
Bu yuzden egil kalk, saga sola bak tarzinda egzersizler bana uygun degil.
Bir de cok uzulerek sunu farkettim. Bu hastalik kol ve bacak koordinasyonuma ciddi olarak zarar vermis.
O yuzden program icindeki bazi komplike hareketleri yapamiyorum, dengemi yitiriyorum. ( benim icin komplike) Ben de kendime gore uyarladim.
En kotu walk walk walk diyorum ve programi tamamliyorum. ☺
Simdilik bir sorun yok. Cok sevdim ve keyifle yapiyorum.

Gunluk yediklerimi de paylasirim.
Ufak tefek cikarmalar ve eklemelerle saglikli beslendigimi dusunuyorum.

Saglik ve mutluluk bizimle olsun...
Hoşgeldiniz. Çok samimi ve enerjik geldnz. Rahatsızlığınız için de çook geçmiş olsun. Gayet güzel ve sağlıklı besleniyorsunz çok rahat kilo verirsnz

İyi akşamlar 💜

Menü yazayım. Pek meyveli şekerli bi gün oldu

9:00
kahve 3 küçük kayısı

Kahvaltı 11:00
4 kaşık nesfit + 2 incir + süt
Çocuklara yulaflı krep yaptım pankek kadar 2 tane yedim ondan

Öğlen 15:00
1 er tabak yayla çorbası ve taze fasulye

18:00
2 incir, 5 kare bitter

Akşam bi çorba içtim sonra ıvır zıvır bişeyler yedim oğlan istedi birlikte yiyelim diye oda dşyete başlıycak tamam dedim eşlik ettim.

Allah hepimizin işini kolaylaştırsın

Bi arkadaşımız hasta için yasin topluyor müsait olan varsa bakar belki

Bugünün nenüsü bütün hün dışarıdaydık. Dağ bayır göl kenarında gezdik. Çok fazlası vardı yemedim poaça kek çörek falan.
Kah yulaf 1 gün kurusu kayısı süt bal 1 yumurta 1 d peynir yarm d ekmek 1 fırında biber
Ara çayla antep fıstığı kayısı çekirdeği 1 bisküvi kızımın 1 kaşık pilavı(tam yiyecektm vazgeçtim kalanın hepsini yemedim)
Akşam 1 d ekmek kavurma salata kızımdan kalan çok az alabalık 1 kanat 1 minik poaça ceviz kadar çikolatalıydı atom oluyor heralde. Arkadaş çok ısrar etti kek çörek falan poaça vardı tadına baktm mecburen.

Göl kenarında gezerken arkadaşm durum yapmştı ordan görüp biz yanlarına gittik uzun süredir pandemiden dolayı kimseyle görüşmüyorz mesafeye dikkat edyrz. Genelde kv bahçesi var oraya takılıyorz. Ayrıca antep fıstıkları da kv nin bugünlerde hasat edildi biz de kabuk soyma kavurma işlemiyle uğraşıyoruz o yüzden menülerde IMG_20200923_235025.webp bugün çektğim foto. Kırpılmş hali

Hoşgeldiniz. Çok samimi ve enerjik geldnz. Rahatsızlığınız için de çook geçmiş olsun. Gayet güzel ve sağlıklı besleniyorsunz çok rahat kilo verirsnz
Cok tesekkur ederim, hosbuldum. 🥰
Aldigim kalori harcadigimdan az gorunuyor, illa ki verecegim. Hic acelem yok. Kilo isi aceleye gelmez. Genel sagligim iyi olsun, benim icin onemli olan bu...🤗

Gunaydin hanimlar...
ilik limonlu, pekmezli suyumu icerek gune basladim.
Kahvalti yapildi, uzerine sekersiz kahve icildi.

Oglene yogurtlu, cevizli kabak salatasi yapmayi planliyorum.
Aksam yemegine de ya yagsiz tavada kofte veya firinda kizartilmis patlicanla musakka.

Bu saate kadar ilik su dahil, 4 buyuk bardak suyumu ictim.

Birazdan da leslie yaparim.

Ben gectigimiz cumartesi tartilmistim sanirim ama farketmez, yarin tartilir bildirimimi yaparim...👊💪😍

Back
X