Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürlerooo maşallaharkadaşım daha ne olsun süpersin tebrik ederim
![]()
Aynen öyle oluyor.Sapan taktigi olmuş bazen bir adim geri sonra 3 adim ileri :) senin hedefe cok az kaldı ha gayret yaza fit ol![]()
Teşekkür ediyorumSupersn cnm MasAllah hedefe adım adım yaklaşıyorsun
İş yorgunluğun vardir ev ayri iş ayri Allah yardimcin olsunBurada birilerinin yüzü gulmesi çok güzel. Maşallah size. Son zamanlarda çok yorgunum. Ağır spor yapmış gibi ağrılarım var. Uykum var.
Sizler daha iyisiniz inşallah
Harika 86 zincirini kirdin sende 3müz
Hasta misin cnm hayirdr çok mu yoğun çalışıyorsunBurada birilerinin yüzü gulmesi çok güzel. Maşallah size. Son zamanlarda çok yorgunum. Ağır spor yapmış gibi ağrılarım var. Uykum var.
Sizler daha iyisiniz inşallah
Hayırlı cumalar canım saolasin sen tartilmiyor musunHayırlı cumalar ❤
Tebrik ederim hepinizi![]()
Bende tam üstte yazacaktım alıntı yaptımHarika 86 zincirini kirdin sende 3müzFit mutlu anne ayni kg bandinda gidiyoruz. Bakalım bayram hedefini kim tutturup kendine guzel ciciler alacak
![]()
Doğrusun.İş yorgunluğun vardir ev ayri iş ayri Allah yardimcin olsun
Eskisi gibi değilim hastalıklar duygusal olarak da yoruyor beni. Yaş gittikçe empati sempatiye dönüyor sanırım.Hasta misin cnm hayirdr çok mu yoğun çalışıyorsun
Hayırlı cumalar canım saolasin sen tartilmiyor musun
Bende tam üstte yazacaktım alıntı yaptımbengisu022 kim kimi geçecek bklm
![]()
Maşallah süperKızlar 13 mart 93. 3
16 Nisan 85.9
Fark - - - 7.4
Başlarken bu kadar güzel sonuç alacağımı düşünmemiştim. Ramazana kadar 90 olurum bayrama kadar 85 olurum diye planlanmıştım. Çok şükür
Ne güzel. Hedeflediğinden önde olmak cok iyi geliyorKızlar 13 mart 93. 3
16 Nisan 85.9
Fark - - - 7.4
Başlarken bu kadar güzel sonuç alacağımı düşünmemiştim. Ramazana kadar 90 olurum bayrama kadar 85 olurum diye planlanmıştım. Çok şükür
ben 88 im canım.
Benim menum
Sabah
yulaf lapasi, filtre kahve
13.30
Tavuklu çorba 2 kepçe
Yarim avucici pide
17.30
Turk kahvesi
Cocuktan kalan meyveli yoğurt
4 fındık 1 kayisi kurusu
Akşam
1 kase ıspanak
Az pide
Salata yogurt
21.00
Fit kek(daha once yapmistim buzluktan cikardim)
Çay
1 tk esimin tatlisi
Daha çok gelsen sende buraya o zaman bende daha çok mutlu olcamçok mutlu oluyorum senin adına
Gelşyorum aslında ya valla özellikle gelmemezlik yapmıyorum ❤ keşke sevdiğim herkesi bi topikte toplayabilsemDaha çok gelsen sende buraya o zaman bende daha çok mutlu olcammenu verme, kg da bildirme ama ugra
![]()
Evet bazen bildirimler kaçiyor bir kere bakamayinca bildirim gelmiyor.Gelşyorum aslında ya valla özellikle gelmemezlik yapmıyorum ❤ keşke sevdiğim herkesi bi topikte toplayabilsem