• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hepinize iyi akşamlar kızlar ,::
bugünkü menüm:
2 dlm tm bğdy ekmek
1yumurtadan,, az,,tereyağda omlet
zeytin
peynir
domates
biber
çaylarrrr ,+ yeşilçay::

öğlen::: 4 kaşık ıspanak kavurması üzerine 2tumırta,:
2 kaşık yoğurt :::

ara: 1 yeşil elma

akşam :: 4 kaşık arpaşehriyeden pilav
3 ,kanat,
2 kaşık ıspanak yumurtalı

öğlenden kalmıştı,bu arada hanımlar benim menapoz durumum var 2 ayda 3 ayda bire düştü reglim şu günlerde normalde gelmesi herekir ama menapoz olduğundan bişey gelmiyo ama olacakmış gibi her ay ödem şişkinlik tatlı krizleri bitmiyor yani yarın tartıda fazla çıkabilirim bu durumdan bilemiyorum sabah nolacak bende merak ediyorum 😟

sahur: 1 yufkadan börek yaptım, 4 de böldüm 1 dilimini yedim
iftar : su - hurma
yoğurt çorbası - salata- 1 tabak brokoli - karnabahar sarımsak yoğurtlu - 5 kasşık makarna

ara öğün olarak sütlaç yapmıştım onu yiyeceğim.

bugünkü menüm:
2 dlm tm bğdy ekmek
zeytin
peynir
domates
biber

3 ,kanat,

öğlenden kalmıştı,bu arada hanımlar benim menapoz durumum var 2 ayda 3 ayda bire düştü reglim şu günlerde normalde gelmesi herekir ama menapoz olduğundan bişey gelmiyo ama olacakmış gibi her ay ödem şişkinlik tatlı krizleri bitmiyor yani yarın tartıda fazla çıkabilirim bu durumdan bilemiyorum sabah nolacak bende merak ediyorum 😟
Afiyet olsun ❤️

Sabah 10.00
Yulaf lapası
Filtre kahve

Ara 1 13.30
2 kepce mercimek
Salata

Ara 2 16.00
Yeşilçay
Yarim armut

Akşam 19.50
Avuçiçi pide
1 2 kaşik corba
Haşlama tavuk çok az
Salata

Oyle rahatsizimki yediklerim mideme oturdu. Tam iftara yakin buyuk kız yogurtlu corbaya salça koydu. Allah'tan tavuk haşlamiştim hemen evdekilere unlu tavuk corbasi yaptim. Ama cok stres oldum. Küçük olanda hep bağırdı hic durmadi herhalde mideme vurdu stres

Sabah 10.00
Yulaf lapası
Filtre kahve

Ara 1 13.30
2 kepce mercimek
Salata

Ara 2 16.00
Yeşilçay
Yarim armut

Akşam 19.50
Avuçiçi pide
1 2 kaşik corba
Haşlama tavuk çok az
Salata

Oyle rahatsizimki yediklerim mideme oturdu. Tam iftara yakin buyuk kız yogurtlu corbaya salça koydu. Allah'tan tavuk haşlamiştim hemen evdekilere unlu tavuk corbasi yaptim. Ama cok stres oldum. Küçük olanda hep bağırdı hic durmadi herhalde mideme vurdu stres
geçmiş olsun canım çocuklarla büyük olsun küçük olsun uğraşmak zor kardeşim Allah güç kuvvet versin canım 🙏

15 Nisan Perşembe
Sahur 2 haşlanmış yumurta
Avuç içi kadar pide
Domates, salatalık, maydanoz
1 parça peynir, azıcık kaşar
5 zeytin
Rezenell-biberiyeli çay
1,5 lt su

İftar
3 hurma
1 kepçe tarhana çorbası
Salata
1 kase tavuk sote
1 kaşık patlıcan yemeği
1 lokma pide
1 bardak kayısı komposto

Ara
2 avuç karışık kuruyemiş çayla

Su 2 lt
Spor yok

Bende ayni anda uyuyabilsem ya da gece kalkmasalar 🥺😖 inşallah kolay geçiririm bende
Allah kolaylık versin ya uyumayan Bebek zor cidden insAllah cnm
sahur: 1 yufkadan börek yaptım, 4 de böldüm 1 dilimini yedim
iftar : su - hurma
yoğurt çorbası - salata- 1 tabak brokoli - karnabahar sarımsak yoğurtlu - 5 kasşık makarna

ara öğün olarak sütlaç yapmıştım onu yiyeceğim.
Afiyet olsun canım güzel menü bence
bugünkü menüm:
2 dlm tm bğdy ekmek
zeytin
peynir
domates
biber

3 ,kanat,

Her öğünde yumurta var özel bı sebebi var mı biraz kalabalık geldi gözüme ama bilemedim afiyet olsun tartı yüzünü güldürur insAllah canım
Sabah 10.00
Yulaf lapası
Filtre kahve

Ara 1 13.30
2 kepce mercimek
Salata

Ara 2 16.00
Yeşilçay
Yarim armut

Akşam 19.50
Avuçiçi pide
1 2 kaşik corba
Haşlama tavuk çok az
Salata

Afiyet olsun canım güzel menü yaa tüh hiç durmuyor bu çocuklar hep yaramazlık
İyi akşamlar herkese
Sahur
2 dilim ekmek 1 haşl yumurta 1 kk peynir 5 zeytin salatalık domates 1 tk kaymak 1 tk bal çay

İftar
1 kepçe mercimek
1 dilim pide
3 yk kavurma 1 kase fırın brokoli
3 yk yoğurt

Ara da 1 saate yaparım muhtemelen
2 lt su
Afiyet olsun canım güzel menü bence

15 Nisan Perşembe
Sahur 2 haşlanmış yumurta
Avuç içi kadar pide
Domates, salatalık, maydanoz
1 parça peynir, azıcık kaşar
5 zeytin
Rezenell-biberiyeli çay
1,5 lt su

İftar
3 hurma
1 kepçe tarhana çorbası
Salata
1 kase tavuk sote
1 kaşık patlıcan yemeği
1 lokma pide
1 bardak kayısı komposto

Ara
2 avuç karışık kuruyemiş çayla

Su 2 lt
Spor yok
Afiyet olsun canim dengeli bir menü olmuş

İyi akşamlar :KK68:

İyimisiniz hatunlar? Menüleriniz güzel maşallah bırakmayanlarınızı tebrik ediyorum 🧿
İyi geceler diyim artık iyiyim şükür canım sen nasılsın gözükmüyorsun hiç ramazanda bı sessizlik çöktü sanki benim tanıdığım Bonus'ta bırakmamıştır bence

İyi geceler kızlar.
Ramazanda tatlı yorgunluklar yogunluklar oluyor ondan sık gelemedim.
Bulamiyorum Bulamiyorum hasibe sen ne alemdesin?
Kt den sonra nasıl besleniyosun?
KT den sonra 2 gün daha tuzsuz besledim. Dün serbest gün yaptım. Bugünde biraz serbest gibi geçti. Yarın daha dikkatli olmaya devam edicem inşallah. Bugün bashemsirem diyorki hareketlerin canlanmış. Ben de dedim ki 3 günlük oruçlar bitti ondandır 🤭 2 gündür yemek yemeğe başlayınca tabiki tartıda artı gördüm. Bir de dün adet oldum daha tam sökülmedi biraz siskinligim var. Dünden beri oruç tutamıyorum ama yinede tek öğün iftarda besleniyorum. İş yerinde herkes oruçluyken yemek yiyemiyorum.
Bende merak ediyorum hasibeyi cok guzel ilerledi Bulamiyorum Bulamiyorum
Teşekkür ederim cnm. asıl isim bundan sonra başlıyor verdiğimi korumak ve daha fazlasını verebilmek 💪

Back
X