• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sahurda yesillik olmuyo, domates salata oluyor. Yumurtayida haşlıyorum illa. Arada ekmek fazla kaçıyor. Bugun yarim yagli peynir aldim. Tost makinasında erisin diye. Yoksa esimin tostundan canim istiyo 😂

Eklentiler

• Screenshot_20210424-010100.webp
    Screenshot_20210424-010100.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 21
İyi akşamlar
Kilo verenleri tebrik ederim
Bonus Bonus tartilmasaydin kizacaktim:)
lütfen su iç birkaç gün iç bak hemen eksiler gelir moral motivasyon olur hem sana da
bengisu022 bengisu022 bence eksidesindir moralini bozma spor iyidir çok yapınca kas oranı artıyor ama vücut inceliyor belki öyle olmuştur
@74FRIDA adaş hemen geri vitese geç orta yaşlıyız artık taşıması zor kiloyu
İnş öyledir çok üzüldüm gerçekten bu sabah da 86.6 çıktım ama şişlik var bende. Troit değerim de değişmiş doktor ilacın dozunu değiştirdi. Bir ikş haftaya düzelir

İnş öyledir çok üzüldüm gerçekten bu sabah da 86.6 çıktım ama şişlik var bende. Troit değerim de değişmiş doktor ilacın dozunu değiştirdi. Bir ikş haftaya düzelir
Kasların şişmiş olabilir mi? Bu aralar yürüyüşünü çok arttirdin. Bir de su içme durumun nasil. Ben suyu az ictigimde hemen ödem tutuyorum

Back
X