- 11 Nisan 2007
- 88.517
- 521.386
- 1.223
Oyy en sevdiğim şey ya eline sağlıkBen burdayim
Sutlac yapiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy en sevdiğim şey ya eline sağlıkBen burdayim
Sutlac yapiyorum
Yatıyom bende vallaTünaydın ❤
Mutlu karantinalar
Eki Görüntüle 2833463
Sayfanın kaçakları nerede?
Amine Busra
bengisu022
@Nur1835
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@Seferye hatun
@huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
İnsallah guzel olur be de cok severim. Burdaki yarisma tarifini deniyorum bakalimOyy en sevdiğim şey ya eline sağlık
Yatıyom bende valla![]()
Çek perdeleri dinlen. İş falan yapmaAynısını yazdım şimdi sayfaya başım ağrıyo yattım bende
Çek perdeleri dinlen. İş falan yapma
Bende biraz yatabilsem![]()
Uyumayı geçtim uzanmama bile izin vermiyorlarKapıları kilitleyip uzanıyodum ben çok kötü olduğımda onların yanında yatıyodum napim
Tünaydın ❤
Mutlu karantinalar
Eki Görüntüle 2833463
Sayfanın kaçakları nerede?
Amine Busra
bengisu022
@Nur1835
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@Seferye hatun
@huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Aç karnınaAc mı tartildin tok mu
Geçen hafta az su içtim. Bugün şişeyi doldurdum günlük 2.5 lt tamamlayacamKasların şişmiş olabilir mi? Bu aralar yürüyüşünü çok arttirdin. Bir de su içme durumun nasil. Ben suyu az ictigimde hemen ödem tutuyorum
Cok ilginc ya. Menulerinde abarti bisey yoktu. Sadece sporunu cok arttirdin bence ondandirAç karnına
2 güne farki gorursun. Sakin artiyim deyipte kendini yemeye kaptirma cok iyi gidiyosun. Eger sabredersen haftaya eksi 2 kg bile olurGeçen hafta az su içtim. Bugün şişeyi doldurdum günlük 2.5 lt tamamlayacam
Benim ev agliyo resmen. Her yer her yerdeNapyonuz kızlar bugün dinleniyorum dün biraz daha temizlik yapmıştım yatak odası çocuk odası banyo ve o tarafın antresi bitti salon oturma odası mutfak kaldı asıl zor yerler bklm yarın pazar eşim evde pazartesi de salonu hallederim
Bende de durum vahimdi vala bayadir yapmıyordum dip köşe temizlikBenim ev agliyo resmen. Her yer her yerdeeline sağlık canim