• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar
Bir süre gelemedim
Alt komşum ani bir sekilde vefat etti.
Çok etkiledi beni kiazlarinin durumu anca kendime geldim 😔
Sizler iyisinizdir insallah
Basiniz sağolsun. Lise cagimdayken benimde coo sevdigim bir ablam, binamizdan komşumuz vefst etmisti. Cok etkilemisti beni. Allah hepsine rahmet eylesin

İyi geceler kızlar 🤗
Esim sonunda bugün koşu bandını aldı hemen denedim tabiki iftardan 2 saat sonra yarım saat koşu yaptım duşumu aldım geldim inanıyorum bana çok faydası olacak sauna takımla bandın henüz alisamayinca tutunarak koşu yaptım bileklik saymadi adım tabiki koşu haricinde 5 bin adımim var yediğim baklavayı yakmışimdr insAllah

Yarin cocuklari son kez disari çıkarıp gezdirebilmek icin yemegimi aksamdan yaptım. Patlicanli biberli sebze yemegi yaptım. Bugunden yayla çorbası da vardi. Yarin işim kolay olacak 😌
Ay süpersin canım eline sağlık bende yapsam güzel olur aslında sahura kadar yarın yine evde değilim akşama kadar muhtemelen yemeğim yok saçma sapan birşey yemeyelim

İyi geceler kızlar 🤗
Esim sonunda bugün koşu bandını aldı hemen denedim tabiki iftardan 2 saat sonra yarım saat koşu yaptım duşumu aldım geldim inanıyorum bana çok faydası olacak sauna takımla bandın henüz alisamayinca tutunarak koşu yaptım bileklik saymadi adım tabiki koşu haricinde 5 bin adımim var yediğim baklavayı yakmışimdr insAllah
Cok guzel olmuş canim inşallah faydasını göreceksin

İyi geceler kızlar 🤗
Hayırlı olsun canm. İstediğin kiloya ulaşırsın inş. Bu pandemide evde yürüyeceğiz hep

Saol cnm aynen öyle vala ya çocuklarla dışarı çıksam da tempolu yürüyemiyorum bklm insAllah ulaşırız hep beraber
Hadi bakalım önce kim 79 görecek???
.1 rakip Bengisu durmadan yürüyordu hedefine doğru 😎😎
2..rakip Fit mutlu anne Fit mutlu anne tüm kozlarını kullanıyordu sauna eşofman koşu bandı. 😎😎😎

3.rakip Amine Busra Amine Busra ayağına dolanan çocuklara rağmen pes etmiyordu 😎😎😎

Bakalım 79 u gören 1 olacak 🏆🏆🏆🏆🏆

2..rakip Fit mutlu anne Fit mutlu anne tüm kozlarını kullanıyordu sauna eşofman koşu bandı. 😎😎😎

3.rakip Amine Busra Amine Busra ayağına dolanan çocuklara rağmen pes etmiyordu 😎😎😎

Ah o ayagima dolanan bizdiklar olmasa eliptikte ne ter atacam da 😭😂 bugun parkta yürümüş oldum işte o kadar 🙄

Allah im 7leri görmeyi çok istiyorum he yarına sütlaç yapıyorum eşim istedi ama yemiycen tabiki kararlıyım 🤭🤩
Ah o ayagima dolanan bizdiklar olmasa eliptikte ne ter atacam da 😭😂 bugun parkta yürümüş oldum işte o kadar 🙄
Hareket berekettir canım o bile iyi çocuklarla zor vala benim biri büyük Allah tan
Aaa bu saatte mi yapiyosun 😅 ellerine saglik ❤️
Evet canım ya sahura kadar neredeyse uyumuyorum zaten her gün yarın da sabahtan cikicaz evden iftara 1-1 buçuk saat kala geliyoruz yetemeyebilir

Back
X