• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah im 7leri görmeyi çok istiyorum he yarına sütlaç yapıyorum eşim istedi ama yemiycen tabiki kararlıyım 🤭🤩

Hareket berekettir canım o bile iyi çocuklarla zor vala benim biri büyük Allah tan

Evet canım ya sahura kadar neredeyse uyumuyorum zaten her gün yarın da sabahtan cikicaz evden iftara 1-1 buçuk saat kala geliyoruz yetemeyebilir
Yemegin hazır olmasi iyi olacak oyleyse canım. Bende son kalan sebzelerimi pişirdim. Alisveris sart oldu

Allah im 7leri görmeyi çok istiyorum he yarına sütlaç yapıyorum eşim istedi ama yemiycen tabiki kararlıyım 🤭🤩

Hareket berekettir canım o bile iyi çocuklarla zor vala benim biri büyük Allah tan

Evet canım ya sahura kadar neredeyse uyumuyorum zaten her gün yarın da sabahtan cikicaz evden iftara 1-1 buçuk saat kala geliyoruz yetemeyebilir
7leri bende cok merak ediyorum. En son 2014 ya da 2015te o rakamlardaydim ☹️ o halim bile şuan bana oyle güzel geliyo ki

Yemegin hazır olmasi iyi olacak oyleyse canım. Bende son kalan sebzelerimi pişirdim. Alisveris sart oldu
Aynen cnm bizimde alincaak sebze eksik bitmiyor MaşAllah
7leri bende cok merak ediyorum. En son 2014 ya da 2015te o rakamlardaydim ☹️ o halim bile şuan bana oyle güzel geliyo ki
Aynen ya vala bende hamilelikten önce ucundan tam görmüştüm 79-78 sonra yine saldım 84le hamile kalmış oldum

Sahur tabağım
Ek olarak kucuk bir kivi

Eklentiler

• IMG_20210428_034952.webp
    IMG_20210428_034952.webp
    29 KB · Görüntüleme: 26
İyi geceler canım 😘 nasılsın
Daha iyiyim kuzum sağolasın.

Eşim evdeydi çocukları çıkardık yürüdüm birazda hamdolsun iyi geldi.

Evde topuk dikeni için giydiğim terlik vardı 1 senedir artık iyi gelmiyo.

Aşıtı ağrıyodu ayaklar

Hem terlik hem taban değişimi yaptım bakalım faydalı oldu gibi 1 haftadır baya azaldı

Aşıtı ağrıyodu ayaklar

Hem terlik hem taban değişimi yaptım bakalım faydalı oldu gibi 1 haftadır baya azaldı
Çok iyi olmuş canım ay topuk dikeni de zor eşimde de vardı şükür geçti snrm nasıl geçti o da belli değil bı defa kırdırmaya gitmiştik o mu fayda etti bilmem

Yürüyüş bandı he mi 😍 hayırlı olsun 🎊

Bende adım sayıyorum yeni yeni yavaş yavaş artırcam inşallah.
Saol cnm insAllah 🤗
Çok iyi cnm bı yerden başlamışsın 😘 yediklerini de yavaş yavaş duzetirsen güzelce eksilcez insAllah

Ne yedim ben

Sahurda
Çeyrek pide beyaz peynirli tost

İftar
1 dolu kepçe tarhana
1 tavuk dürüm
1 tane de çocukların kızarmış tavığından yedim
1 bardak gazoz içtim

Hiç tatlı yemedim

Daha önceki akşam yarım dürüm yemiştim daha iyiydi.
En azından yediğini görüyorsun cnm kurtarılabilir menü bence Afiyet olsun

Aşıtı ağrıyodu ayaklar

İnşallah iyi gelir rahatlarsin ya ❤️

Back
X