Evet cok guzel olur. İstersen yapabilirsinMerhabalar
Benim bu gün ki kilo bildirimim: 113.7
Kapanma bitene kadar 110 kilonun altını görsem iyi olur dimiii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cok guzel olur. İstersen yapabilirsinMerhabalar
Hayırlı olsun yeni tartın cnm benimkinde de eski tartimla 200-300 Gr oynamıştı çok güzel eksi cnm tebriklwrSelam kızlar kendimr yeni tartu aldım. Yağ kas her şeyi ölçüyor. Yüzleştim kendimle. Hem geçen haftaki hem yeni tartıyla tartıldım
Geçen hafta 86.9
Bugün aynı tartı 85.6
Yeni tartı 85.8
Fark - - 1.1
Çok şükür eksi çıktımrakiplerim sizde durumlar nasıl??
Görürsün bence cnmMerhabalar
Tüh cnm ya ama bence yine görürsün bırakma devam artıda değilsin geçen haftaya göre öyle düşün iyi benceKizlar ben sabitim maalesef gecen haftayla. Yani 85.9 gördüm ama artiya gectim bile...
Tebrikler cnm güzel eksi ,Slm kızlar
Gecen hafta 94.5
Guncel 94
Fark 5.
Tebrik ederimSlm kızlar
Gecen hafta 94.5
Guncel 94
Fark 5.
maşallah canım süpersinİyi akşamlar kızlar
Gündüz gelemedim öğleden sonra temizliğe giriştim salonu da bitirdim şükür bı oturma odamla mutfak, antre kaldı haftaya hallederim onları da zorlayınca bileklerim ağrıyor hastalanıyorum tartım bence daha fazlaydı eksim spora yeni başlayınca şişlik oldu gibi hissediyorum
Geçen hafta: 85
Bu hafta: 83.85
Fark: -1.15
Tebrik ederim canim. Haftanin birincisi sen oldun, hedefe çok yaklaştınİyi akşamlar kızlar
Gündüz gelemedim öğleden sonra temizliğe giriştim salonu da bitirdim şükür bı oturma odamla mutfak, antre kaldı haftaya hallederim onları da zorlayınca bileklerim ağrıyor hastalanıyorum tartım bence daha fazlaydı eksim spora yeni başlayınca şişlik oldu gibi hissediyorum
İnşallah gelir yeterko tamamen birakmaYine azalttığım gibi devam edicem inş haftaya eksi istiyorum
Saol canımmaşallah canım süpersin![]()
Saol canım sende çok güzel gidiyorsun canım arada iniş çıkış olur kendine yüklenme ama bırakma daTebrik ederim canim. Haftanin birincisi sen oldun, hedefe çok yaklaştınkendim ilerlemiş kadar seviniyorum sizler icin. Ama kendim içinde üzülüyorum işte neden dayanamiyorum yiyorum diye ..
Bugün kaçmış canım geçmiş olsun neyi var kızım istifra ettiBu akşamda pek olmadi gibi. Ne yapayim kendime de kizsam birşey değişmiyor.. tam iftar vakti küçük tuvaletini yapti altini aldim. İftar yaparken büyük istifra ettine yedim ne yemedim birsey anlamadim.
Sahur klasik kahvalti
İftar
1 kepce ezogelin çorbası
1 küçük pide
1 kase kuru fasulye
Yogurtlu kereviz
Ara
Filtre kahve
4 5 catal pasta
2 isirik ay çöreği
İncirli kefir
Çok güzel eksi canım MasAllah bırakma ama ye ama kontrolü ye ben yemin ediyorum aklıma gelmiyor yiyemem nasılsa diye dene istersen sende ilerdeİyi akşamlar ❤
Geçen hafta 110
Bu hafta 108,5
Dün 108 di ama yediklerim artı yaptı.
Bu akşam çok yedim 10 gündür yemediğim kadar
Miktarlar çok değil arada olur tabiki canım yarın daha güzel menü ile dengelersin Afiyet olsuniyi akşamlar kızlar bugün menüm
sabah,klasik ,
zey,pey,dom,saltlk,bibr,
1 haş yumurta, çay
ara,yeşilçay
akşam 1 kepçe mercimek çorbası
,2 yk zyğlı taze fasulye
3 yk kaşık yoğurtlu makarna
2 yk patates salatası
1 servis kaşık karışık kızartma
1tbe, 1 türk kahve ,1 yeşilçay
su 2lt,
kızlar bugün ödül gibi birşey yapıyım ddm herşeyden yedim ama azar azar
arada olsun dimi
insAllah canım sıkıntı cidden çocuklarla evde Allah kolaylık versin hepimizeKendime cok kızıyorum iradesiz olunca. Ama elimden de birşey gelmiyor. Şu 18 günü atlatsak hayırlısıyla. Çocuklara ayri üzülüyorum kendime ayrı üzülüyorum
Slm kizlar
Sabah uyuyakalimisim 8.10da annem seslendi uyandırdı beni. Hasibe bugün ise gitmicen mi diyor. Ben de bugün günlerden ne diyorumannem cuma diyince yataktan bir firlayisim var sormayın
8.25te hastanedeydim
Eve gelince yemek yoktu iftar hazırlığı derken tartilamadim. Yarın tartilirim inşallah![]()
Tebrikler canımİyi akşamlar kızlar![]()