• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

a3b02b0c88e9328470d70ad4f83df493.webp

Mayıs hepimize güzellik getirsin inşallah.
Kendi yolumuzda güzel bir ilerleme nasip olsun inşallah.

Uğramayanlar Ramazan dolayısıyla uğramıyor diye düşünüyorum uğramaya çalışın lütfen

74FRIDA 74FRIDA
Amine Busra Amine Busra
bengisu022 bengisu022
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
nisan34 nisan34
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Bulamiyorum Bulamiyorum
S Seferye hatun
huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu Arzuluu
Mthn83 Mthn83

16 mayıs doğum günüm. 85 olarak kendime bir yilda 30 kg verme hediyesi verecektim. Ama ben napiyorum, homini girtlak yiyorum. Dur demeliyim artik dur dur

Kız bi dur yüklenme kendine ya kimsenin yardımı olmadan hem çocuk hem diyet hem ramazanı götürüyosun 🧿

Çok yol aldın daha şurda ne zamandı yapamıyorum diyodun bak bi de şimdiki büşraya 😍

Dun boğazım aciyo diyodu ara ara. İftarda istifra etti. Gecede hic uyumadi burnu tikandi, gazi mi vardı midesi mi bulandı birseyler oldu. Simdi ilac almaya gitti esin
GEÇMİŞ olsun şimdi nasıl bebiş :anne:
16 mayıs doğum günüm. 85 olarak kendime bir yilda 30 kg verme hediyesi verecektim. Ama ben napiyorum, homini girtlak yiyorum. Dur demeliyim artik dur dur
bonusa katılıyorum bu doğumgününde 30 olmasada - 25 kilo kendine hediye ediceksin herhalde dimiii bu müthiiiş gerçekten :nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X