• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam. Dun akşam yusra hastalandı. Butun gece uyumadim. Allahtan eşim işe gitmedi de sabah uyuyabildim. Bugun zor geçecek
Ya Rabbim şifa versin insAllah canım çocuklar hasta olunca da çok zor oluyor
Eki Görüntüle 2838740

Mayıs hepimize güzellik getirsin inşallah.
Kendi yolumuzda güzel bir ilerleme nasip olsun inşallah.

Uğramayanlar Ramazan dolayısıyla uğramıyor diye düşünüyorum uğramaya çalışın lütfen

74FRIDA 74FRIDA
Amine Busra Amine Busra
@bengisu022
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@Seferye hatun
@huzurunmeraklisi
@musluk suyu
@arzuluu
@yst38
Amin insAllah canım
16 mayıs doğum günüm. 85 olarak kendime bir yilda 30 kg verme hediyesi verecektim. Ama ben napiyorum, homini girtlak yiyorum. Dur demeliyim artik dur dur
Gecen yıldan bu yana 28 kg oldu. Bi gayretle 2 daha eksilseydim
Süper kızım daha ne olsun yüklenme kendine bence de🤩👏

dışarı yürüyüşe çıkıcam ve kulaklıklarım kulağımda allerji yaptı yaraya doğru gidiyor ve akıyorlar hafta içi dr. luk olurum herhalde hiç olmazdıda bu ara cildim acayip hassas :işsiz:
Ya neden acaba
1.5 saattir bebegi uyutmaya ugrasiyorum. Buyuk desen uyuyodu agliyo geri yatiyo falan. Sozde cam silecektim. Yemegimde yok
Allah kolaylık versin canım ya yemek kolay birşey yapsan buzluğunda hazır yemeğin yok mu ya da konserve menemen falan

Ya Rabbim şifa versin insAllah canım çocuklar hasta olunca da çok zor oluyor

Amin insAllah canım

Süper kızım daha ne olsun yüklenme kendine bence de🤩👏
Ramazanda istedigim gibi olmadi. Korkuyorumki bayram sonrasi da hemen toparlayamazsam

Ya neden acaba

Allah kolaylık versin canım ya yemek kolay birşey yapsan buzluğunda hazır yemeğin yok mu ya da konserve menemen falan
Dun buzluktan cikarmistim. Menemen olmaz şimdi eşim istemeyebilir. Dun aksamdan tarhanam var yanina ıspanak yapcam

Dun buzluktan cikarmistim. Menemen olmaz şimdi eşim istemeyebilir. Dun aksamdan tarhanam var yanina ıspanak yapcam
Hım eşinde durursa o ara halledeceksim canım ozmn benim oğlan da Baba da çok zor duruyor akşam yarım saat oyalayamadi spor yaparken

Hım eşinde durursa o ara halledeceksim canım ozmn benim oğlan da Baba da çok zor duruyor akşam yarım saat oyalayamadi spor yaparken
Eşim sahurdan sonra büyüğe bakti, uyuttu. 9 da küçükle kalkmis ona bakmis. İkisine kahvalti yaptırmış. Simdi ilac aramaya cikti gel de bak demeye yüzüm yok

Simdi uyudu küçük. Büyükte uyusun da hizlica cami silcem uyurlarken. Sonra da yemege girisirim

bilmiyorum kii zaten şu son 3 4 aydır regli öncesi çenem filanda yara oluyor o kadar acıyorki kabuk kabuk oluyor sürekli nemlendiriyorum fillan dediğim gibi bu ara saç derim, cildim, filan hemen yara oluyor bende anlamadım
İçten gelen bı rahatsızlık olabilir canım doktora git mutlaka bence

Eşim sahurdan sonra büyüğe bakti, uyuttu. 9 da küçükle kalkmis ona bakmis. İkisine kahvalti yaptırmış. Simdi ilac aramaya cikti gel de bak demeye yüzüm yok

Simdi uyudu küçük. Büyükte uyusun da hizlica cami silcem uyurlarken. Sonra da yemege girisirim
Canım olacak istisna olan durumlar rica et yine bence sen cam silmeyi ertele kız acelesi mi var
bendede paça çorbası, bulgur pilavı var yanına ıspanak düşünüyorum
Afiyet olsun canım

Back
X