• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hay Allah nasıl kaza yaa, neyseki çaresi tedavisi var canım.Allah daha büyük felaketlerden korusun zor bir süreç. hastalığı bekleme bir an önce ol ameliyatını çünkü amelyat sonrasıda tedavi sürüyor ....

Çapraz bağ kopmasını çok iyi bilirim oğlumda ekim ayında amelyat oldu halaa dizini kuvetlendirmeye çalışıyor bizim için yıpratıcı bir süreç oldu :KK43:
offff çok fena Allah yardımcısı olsun şifalar versin rabbim yaşayan bilir evet canım Allah hiçbirinize tekrarlatmasın

Hay Allah nasıl kaza yaa, neyseki çaresi tedavisi var canım.Allah daha büyük felaketlerden korusun zor bir süreç. hastalığı bekleme bir an önce ol ameliyatını çünkü amelyat sonrasıda tedavi sürüyor ....

Çapraz bağ kopmasını çok iyi bilirim oğlumda ekim ayında amelyat oldu halaa dizini kuvetlendirmeye çalışıyor bizim için yıpratıcı bir süreç oldu :KK43:
Size de çok geçmiş olsun canım ya Rabbim şifa versin insAllah 🤲 yardimcini olsun

Hg cnm ameliyatı düşünme bence cnm şıp diye gitmiyor onda da kilo nasılsa yine diyet yapacaksın baya da katı kurallı diyet sağlıklı beslenmek günlük yürüyüşlerle inan verebilirsin ☺️

Çok çok geçmiş olsun canım Rabb'im korusun kazadan beladan yardmcn olsun

Spor yapmadan yatamıyorum 🤭 sende katıl acilen

Hamilelikten sonra bende de geçmeyen sırt ağrısı kaldı ya kg verince düzelir insAllah 😩
sağol canım benim ♥️amin hiçbirimize yaşatmasın Allah 🙏

iyi aksamlar bende 90 ustuyum 😣 bir ara karatayka 25 kilo erdlm gerl aldim bu ara diyet kafamda dolaniyor bazen mide ameyliyati mi olsam diyorum 🤔
Hoşgeldin 💐

Mide amelyatıda olsan arkadaşlar söylemiş sonrası zorlu bir süreç. bizler her zaman beslenmenize dikkat etmeliyiz. verilen kiloyu korumak da vermek kadar zor fazla kilolar verip tekrar geri almayı ben dahil topikte birçok arkaşımız yapmıştır mağlesef

Iyi geceler kızlar 💕
Tekrar araniza katilmak ıstiyorum 4_5 gündür deli gibi yiyorum 🙈en son 80 kiloydum tartildigimda
Oruç tutamıyorum kronik rahatsizligimdan dolayı ilaç kullanıyorum

Takimlara katilmak istemiyorum bıktım kendimden
Hoşgeldin tekrardan ümit ederim bu sefer güzel bir azim ve irade rüzgarın olur 🥰

Iyi geceler kızlar 💕
Tekrar araniza katilmak ıstiyorum 4_5 gündür deli gibi yiyorum 🙈en son 80 kiloydum tartildigimda
Oruç tutamıyorum kronik rahatsizligimdan dolayı ilaç kullanıyorum

Takimlara katilmak istemiyorum bıktım kendimden
Cnm yeni gördüm mesajını hg 🤗

Ruhuna da cok iyi gelecek bak sakın bırakma

Teşekkür ederim canim hosgeldin. Hep beraber vermeye devam edelim daha yolumuz uzun 😍

Hoşgeldin tekrardan ümit ederim bu sefer güzel bir azim ve irade rüzgarın olur 🥰

Cnm yeni gördüm mesajını hg 🤗

Günaydın kızlar Pembe Lotus Pembe Lotus hoş geldin canım
Hosbuldum tşk ederim kizlar 🌺🌺🌺

Günaydın 🍀

938699f5b33a207800feec7567455fb6.jpg

Amine Busra Amine Busra
74FRIDA 74FRIDA
bengisu022 bengisu022
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
nisan34 nisan34
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Bulamiyorum Bulamiyorum
huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu Arzuluu
Pembe Lotus Pembe Lotus

Son düzenleme:
iyi aksamlar bende 90 ustuyum 😣 bir ara karatayka 25 kilo erdlm gerl aldim bu ara diyet kafamda dolaniyor bazen mide ameyliyati mi olsam diyorum 🤔

Hoşgeldiniz 🍀

sağol canım benim ,vallahi bende şaşkınım evde temizlik yapıyordum elektirik süpürgesiyle evi süpürüyordım balkon kapısının orayı süpürüyordum balkondan kapısından dişarı doğru elimde sağ sola süpürüyordum ama kendim balkon kapısının içinde sabit duruyordum sadece elim kolım eğiliyorum felan sola doğru süpürgeyi uzattım amaiyce uzattım ayaklarım sabitbedenimi uzatıyorum o anda dizim aniden ders döndü o an süpürgeyi felan attım elimden ayağımın üstüne basamadım çok şiddetli ağrı kasığıma kadar damar çwkiyodu içerden hemen acil felan hastane 2 kez emar çekildim kesim ameliyat dd dr lar ön arka kopmuş dd birkaç Dr gezdik özelde gttim hepsi ameliyat dd ben tam 15 gün yattım ayağımın üstüne basamadım bastonla gezdim felan süreklü buz koplex yapıyorduk enson devlette karar verdim çünki düzelmedi emaliyatın şart olduğuna bende inandım şimdi yürüyorum ama merdiven inip çıkamıyorum tek tek inip çıkıyorum yapmaya çalıştığmdaı da parmak ucu dan kasığıma ladar içerden damarı geriyolar çekiyolar sanki birde dizimi i kıramoyorum düz olacak otururken felan hep sabit kalacak fazla yol yürüyemiyoeum sancı yapıyo şişiyo dizim biraz fazla gezdim i 3 5 gün ağrı yapıyo o arada tedavi etmeye çalışıyorum işte böyle canım Allah görünür görünmez kazalardan korusun hepimizi 🙏

Okurken bi hoş oldu içim çok çok geçmiş olsun arzu Allah beterinden korusun

Back
X