Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayrama 79 görmeyi umuyorum 81-82 aralığına düştüm bugün. Temmuzda düğün var ama hiç hırs yapmıyorum. Enteresan gidesim bile yokEvet Bayramdan sonra güzel bir başlangıç yapalım
Hepimizin ilk hedef kilosu 79 kizlar okuyorumda cuma güzel bir eksi görürüz inşBayrama 79 görmeyi umuyorum 81-82 aralığına düştüm bugün. Temmuzda düğün var ama hiç hırs yapmıyorum. Enteresan gidesim bile yok![]()
Afiyet olsun ❤İyi geceler
Bu gece sahurda kefir içeyim diyorum
Genel olarak sinirli stresli ve gergin gecen bir donemdeyiz. Calisanlar ayri evdekiler ayri bunaldi. Cok normal. Benimde bu yaz akrabalardan cok dugun sunnet vs var. Onlar icin hic hirs yapmadim. Senin dedigin gibi gitsemde olur gitmesem de. Ama bu hep boyle surmeyecek. Kg arttikca saglik elden gidiyor. Yani sadece görünüş olarak düşünme, yaş ilerledikce de vermek daha zorBayrama 79 görmeyi umuyorum 81-82 aralığına düştüm bugün. Temmuzda düğün var ama hiç hırs yapmıyorum. Enteresan gidesim bile yok![]()
Suyla mideyi doldurBende acıktım birazdan yatarımiyi geceler
Ictim canımSuyla mideyi doldur![]()
Kimin düğünü canım?? Kaynın mıydıBayrama 79 görmeyi umuyorum 81-82 aralığına düştüm bugün. Temmuzda düğün var ama hiç hırs yapmıyorum. Enteresan gidesim bile yok![]()
Senin de 79Hepimizin ilk hedef kilosu 79 kizlar okuyorumda cuma güzel bir eksi görürüz inş
Bizim bayramimiz 7leri gordugumuz gun olacakSenin de 7910 yıldır kendilerini göremiyorum
Randevumu ve iznimi oluşturdum şükür hastane işlerinde izin almaya gerek yok demişler ama seyahat izni için ilçeden belge gerekiyormuş ceza yememek adına tüm onlemi aldımHosbuldum bonusum ❤
Keşke gelseama o 70li kilolarda
Minik Duduklu Tencere
Randevu işini halletinmi canım durumlarda okumuştum minigim
Ben geleceğim de imkanlar el vermiyorPembe Lotus hoşgeldin canım gel tabi her zaman.
Belki minikte gelir seni görünceMinik Duduklu Tencere bayram sonrası sizi döğüştürürüz burda :)
Randevumu ve iznimi oluşturdum şükür hastane işlerinde izin almaya gerek yok demişler ama seyahat izni için ilçeden belge gerekiyormuş ceza yememek adına tüm onlemi aldım![]()
Hayırlısı olsun canım benim ❤güzel haberlerle gelirsin insBen geleceğim de imkanlar el vermiyor
Şaka Maka almaya başladım evde ekmek yapmaya başlayınca :/ su hastne işleri bitsin diyorim
Birde verem savaştan Yemen'e icmene dikkat et bundan sonra dediler bana![]()