• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar dün 10 bin adım yürüdüm. Bayramda 83 olmaktı hedefim bakalım ne kadar tutturacam.. Bir de bugün dinleneyim spor yapmayaym yarına dahayi sonuç görmek için. Akşama da yemeğim yok 🤷‍♀️kabak ile tavuk mu yapsam ya da salata tavuk. Bir de bamya var aklımda. Sizler ne düşünüyorsunuz.

Hafif yağmurlu bi istanbul sabahindan 🌦🌦🌦
Günaydın 🎈🎈🎈

Günaydın kızlar dün 10 bin adım yürüdüm. Bayramda 83 olmaktı hedefim bakalım ne kadar tutturacam.. Bir de bugün dinleneyim spor yapmayaym yarına dahayi sonuç görmek için. Akşama da yemeğim yok 🤷‍♀️kabak ile tavuk mu yapsam ya da salata tavuk. Bir de bamya var aklımda. Sizler ne düşünüyorsunuz.

Günaydın size de hatunlar.

Ben henüz düşünmedim bengisu yemeği

Dün tartıldım dikkat edemeyişime rağmen çok az artı vardı.

Yarın bakalık nolucak çok yememek niyetindeyim. Haftaya cuma bayram zaten.
Çok iyi canım. Bayrama kadar 1 lg gitse bayramda da çok almasak. Sonrası çok rahat Ederiz. Yoksa artı 3 kg oluruz. Yani kendim için diyorum. Bayramda kv gidecem kesin sarma yapar çörek yapar..ne kadar tutarım bilmiyorum. 🤦‍♀️Ama bahçesinde yeşillik de çok bol bol salata eklerim her öğüne

Çok iyi canım. Bayrama kadar 1 lg gitse bayramda da çok almasak. Sonrası çok rahat Ederiz. Yoksa artı 3 kg oluruz. Yani kendim için diyorum. Bayramda kv gidecem kesin sarma yapar çörek yapar..ne kadar tutarım bilmiyorum. 🤦‍♀️Ama bahçesinde yeşillik de çok bol bol salata eklerim her öğüne

Sen listedemisin?

3 alternatifde güzel cnm bence ben iftardan sonra yaparım snrm yine biraz yürüyüş benim bayram hedefi de 82 insAllah yemek sebze kavurması yapicam ben sanırım kızartma gibi oluyor üzerine yoğurt yanında salata çorba

3 alternatifde güzel cnm bence ben iftardan sonra yaparım snrm yine biraz yürüyüş benim bayram hedefi de 82 insAllah yemek sebze kavurması yapicam ben sanırım kızartma gibi oluyor üzerine yoğurt yanında salata çorba
Sebze de fırınlayabilirim. Patlıcan vardı bozulmasın bari

Selam.
Benim küçük sahurda ezana uyandı. Tam 3 saat uyutmaya çalıştım. Deliriyordum. Sonrada biraz uyudum işte... Bu gece bari uyusalarda ödem tutmasam.

Akşam normalde kereviz yemegim kalmisti ama gorumcem cagirmis. Kalan yemeği buzluga attim bakalim karşımıza ne cikacak. Kendime fit tatli yapip yanımda gotursem diyorum yoksa orda ne yiyecegim belli olmaz

Benimde hedefim 83 olmak. Bakalim ne kadar tutacak. Ramazan başı 82 demiştim gerçide fazla uçmuşum 😂🤣

köydeydim, dün geldim gelir gelmez regl oldum.
dünden beri yediğim sütlaçın haddi hesabı yok
sabah uyandım hala tokum o kadar :kızgın:
Ah be canim ramazanda hepimiz ara ara cozuttuk. Pazar gecesi bende 6 dilim tatli yemişim. Ama o zamandan beri dikkatle 1 kg gitti

Back
X