• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçen hafta: 83.85
Bu hafta: 82.80
Fark: -1.05
Yüzde: %1.252
Benim için güzel rakam haftada -1 çok şükür bu hafta da -1 görürsem ramazanda -5.7 kg vermiş olurum gayet güzel rakam her zaman sabit ya da artı çıkıyordum ramazandan 🤗🤷
maşallah kızlar çaktırmadan koşuyosunız 🧿🧿🧿🙏 süpersiniz👍

Ve bende geldim 🥰
İki akşam yedigim tatlilara ragmen bu hafta arasini iyi gecirdim. Pazartesi 85.9dum. cuma 86.4
Haftalik fark
Fark: 1.7 kg

Benim için güzel rakam haftada -1 çok şükür bu hafta da -1 görürsem ramazanda -5.7 kg vermiş olurum gayet güzel rakam her zaman sabit ya da artı çıkıyordum ramazandan 🤗🤷
Vayyy kızlar süpersiniz 🤩🤩tebrikler

tekrardan günaydın arkadaşlar kilo bildirimim ,

geçen hafta,,,,,. 88,. 450
bu hafta. ,,,,,,. 87,, 20 🙏🧿
Tebrikler 🌸🌸
10 günlük yeme sonucu aldıklarımın bir kısmını verdim diye düşünüyorum.Tabii sonuç olarak 2 hafta öncesine göre artıdayım,kaç kilo aldıysam artık,moralim bozulur diye tartılmamıştım.02 Nisan'da da 76.9 dum.5 haftadır ilerleme olamamış görünüyor.Bundan sonra cuma günleri hariç dikkat etmeye çalışacağım.Tartı sonrası ilk gün olduğundan serbest gün gibi davranıyorum.😊
Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
İki hafta önce: 76.1
Bu hafta: 77
Gelen: 0.9
Toplam giden: 18.7
Hedef: 65
Salıp 70lerden 120lere çıkmayı başarmış biri olarak söylüyorum (😅😐) iniş çıkışlar her zaman olacak önemli olan bırakmamak. Kaldığın yerden devam, bence oldukça iyisin toparlama konusunda.🤗
Selam kızlar
Geçen hafta 85.8
Bugün 85.15
Tebrikler🌸🌸
Ve bende geldim 🥰
İki akşam yedigim tatlilara ragmen bu hafta arasini iyi gecirdim. Pazartesi 85.9dum. cuma 86.4
Haftalik fark
Fark: 1.7 kg
Tebrikler 😍
Tebrikler 😍

Sağol canım benim çok şükür ramazanı verimli geçirdik regl girmedi araya düzenim çok kaçmadı ramazan sonu verdiklerimizi korur ve geri kalanları da veririz insAllah canım
Ben regl zamanina yaklaştim. En geç pazartesi gelecek gibi. Bayrama kadar eski düzenimde devam ederim. Gercekten araya regl girmemesi benim için daha iyi oldu

selamlar iyi akşamlar herkese menüm

sabah ,1 tbe, zey,pey,salt,dom,biber
2 ,tam haş, yumurta, çay
ara , yeşilçay
öğlen ,1 tbe,2 kepçe kıymalı patates
2 yk yoğurt,
ara, Türk kahvesi, 2 mini parça çikolata,1 paket başak bisküvi,
çay, 1 minik paket yeşil fıstık ezmesi
akşam , 1 tbe, 2 servis kaşık kıymalı taze fasulye, 2 yk,makarna 1 kase cacık, yeşilçay, .çay. su 2 ,ye tamamlanır ,, geç vakit 1 kayısı bitki içerim

selamlar iyi akşamlar herkese menüm

sabah ,1 tbe, zey,pey,salt,dom,biber
2 ,tam haş, yumurta, çay
ara , yeşilçay
öğlen ,1 tbe,2 kepçe kıymalı patates
2 yk yoğurt,
ara, Türk kahvesi, 2 mini parça çikolata,1 paket başak bisküvi,
çay, 1 minik paket yeşil fıstık ezmesi
akşam , 1 tbe, 2 servis kaşık kıymalı taze fasulye, 2 yk,makarna 1 kase cacık, yeşilçay, .çay. su 2 ,ye tamamlanır ,, geç vakit 1 kayısı bitki içerim
Gün ortası biraz yoğun geçmiş gibi

maşallah kızlar çaktırmadan koşuyosunız 🧿🧿🧿🙏 süpersiniz👍
Sağol canım 😘🤗
Vayyy kızlar süpersiniz 🤩🤩tebrikler
Sağol canım 😘🤗
Sağol canım 😘🤗
Ben regl zamanina yaklaştim. En geç pazartesi gelecek gibi. Bayrama kadar eski düzenimde devam ederim. Gercekten araya regl girmemesi benim için daha iyi oldu
Benim Allah bilir ne zaman gelecek bakalım regl sonrası güzel dizi geliyor aynı devam edersen canım insAllah
Sizin saginiz solunuz belli olmuyor. Kaç sayfa yazılmış öyle maşallah.
Listede yokum ama bugün 82.4 gördüm. Düne göre artidayim. Ama sisligim var. Salı çarşamba bayram edicem. İnşallah bu duruma rağmen 79 görürüm 🥰
insAllah görürsün canım
Bu arada kilo vermiş yada vermemiş umudunu yitirmeden burada çabalayan herkesi tebrik ederim 🥰
Teşekkürler canım 😘

7 Mayıs Cuma (bu menü aşırı kalori içerir :KK17:)
Sahur
Avuç içi kadar yufka
1 lokma pideye 1 dolu çay kaşığı çikolata
5 zeytin
1 parça peynir
2 kaşık yoğurt
1.5 yağda yumurta
2 ceviz
Domates, salatalık
1 lt su

İftar
Küçük boy ince hamurlu pizza(4 dilim)🙈
Patates kızartması🙈
Soğan halkası
1 bardak fanta 🙈
1 hurma

Su 2 lt geçer
Spor şimdilik yarım saat tempolu yürüyüş koşu karışik var oğlanı uyutunca yine yaparım

7 Mayıs Cuma (bu menü aşırı kalori içerir :KK17:)
Sahur
Avuç içi kadar yufka
1 lokma pideye 1 dolu çay kaşığı çikolata
5 zeytin
1 parça peynir
2 kaşık yoğurt
1.5 yağda yumurta
2 ceviz
Domates, salatalık
1 lt su

İftar
Küçük boy ince hamurlu pizza(4 dilim)🙈
Patates kızartması🙈
Soğan halkası
1 bardak fanta 🙈
1 hurma

Su 2 lt geçer
Spor şimdilik yarım saat tempolu yürüyüş koşu karışik var oğlanı uyutunca yine yaparım
Bugün biraz ödül günü gibi olmuş ama haftasonu dikkat et canım 🥰🤣

Kızlar bu akşam benimde kaçtı akşam yemeğim
Esimle beraber yedim çeşit fazla olunca 🙈yarin iftar saatini beklemeden erken yerim inş öyle iyi oluyo
Eşimde tek yiyemiyorum deyip duruyor ayrı ayrı yiyince
Benim eşimde diyette olunca genelde menüler sıkıntı olmuyor ayrı ayrı yemek çoğu zmn sikimti oluyor mutfakta porsiyonu tabağını ayarlayıp otursan sofraya

Benim eşimde diyette olunca genelde menüler sıkıntı olmuyor ayrı ayrı yemek çoğu zmn sikimti oluyor mutfakta porsiyonu tabağını ayarlayıp otursan sofraya
Ben genelde 18:00 18:30 gibi yemegimi yiyorum iftar saatini bekleyince 2kat acıkıyorum fazla yiyorum 🤐

Back
X