• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın 🥰

Yeni kalktım akşama yemeğim hiç yok adını hemen koyup yapmam lazım, bir kaç görüşme yapıcam duruma göre işe geçebilirim.
Evde kalıcaksam evi süpürüp banyoyu yıkasam benden büyüğü yok ....

Günaydın ❤🍀
Huzurlu haftalar 🌸

Eki Görüntüle 2846019

Nedir günlük planınız? Bayram temizliği var mı?
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Bı mutfağım kaldı bonusum ama hiç yapasim yok şu an bayramdan sonra balkona cam balkon yaptrcaz o zmn yine temizlik yapicam o yüzden bekletiyorum bugün oğlanı uyutunca wc ve balkonları yikayabilirim rutin ev işi sen neler yapacaksin
Dukan çayını nasıl içmezsin Amine Busra Amine Busra :deli: çok lezzetli olduğundan değil de fayda sağladığından lıkır lıkır içtik mübareği.

Diyetteki insanın zemzemi gibi bişey. Çayını az koyabilirsin tat acı geliyosa yada bi çubuk tarçın atabilirsin.
Yaaa nasıl iciyonz ablamda içiyor faydası oluyor diyo ama ben icemiom

Günaydın canım dip köşe temizliği yapacağım başlıyacağım birazdan ❤
Daha iyiyim bonusum ❤sen nasılsın 💝💝

Günaydın kızlar 🤗❤️
İki gündür canım sürekli birşeyler yemek istiyor 😏 şu regl düzensizliği beni mahfetti yine leke geldi ama devamı yok karnım kasıklarım ağrıyor akşam oğlanda durmadı hiç sürekli emdi işin kötüsü süt birikmeyince göğsümu kuru kuru cekiyor gibi olunca içim çok kötü oldu ve ramazandaki 3.cu şenlik oldu 😣😥 ne bulduysam yedim 1tane piko, 7 hurma, 3 dilim börek, 1 bardak süt, 1 bardak ayran sahurda yaptım tabi şu an elim ayağım şiş pişman mıyım evet ama keşke demiyorum yedim bitti cumaya kadar telafi edicem insAllah canım istedi yedim tartı %200 artı cikicak hemde baya ama yeniden eksi görücem biliyorum öğünlerde abarttıgim olsa da böyle gece patlama yaşadığım uzun süredir olmamıştı
Günaydın canım üzme kendini, oluyor böyle yeme atakları, hem sen çocuk emziriyorsun zanedersem oruçta tutun vücudun susuz kalmıştır belki bugün bol bol su iç

Günaydın kızlar 🤗❤️
İki gündür canım sürekli birşeyler yemek istiyor 😏 şu regl düzensizliği beni mahfetti yine leke geldi ama devamı yok karnım kasıklarım ağrıyor akşam oğlanda durmadı hiç sürekli emdi işin kötüsü süt birikmeyince göğsümu kuru kuru cekiyor gibi olunca içim çok kötü oldu ve ramazandaki 3.cu şenlik oldu 😣😥 ne bulduysam yedim 1tane piko, 7 hurma, 3 dilim börek, 1 bardak süt, 1 bardak ayran sahurda yaptım tabi şu an elim ayağım şiş pişman mıyım evet ama keşke demiyorum yedim bitti cumaya kadar telafi edicem insAllah canım istedi yedim tartı %200 artı cikicak hemde baya ama yeniden eksi görücem biliyorum öğünlerde abarttıgim olsa da böyle gece patlama yaşadığım uzun süredir olmamıştı
Telafi edersin uzulme. 2 gundur bende cok abarttim

Dukan çayını nasıl içmezsin Amine Busra Amine Busra :deli: çok lezzetli olduğundan değil de fayda sağladığından lıkır lıkır içtik mübareği.

Diyetteki insanın zemzemi gibi bişey. Çayını az koyabilirsin tat acı geliyosa yada bi çubuk tarçın atabilirsin.
Yok vallahi içemedim. Aslinda cok cesitli caylar ictim. Ama maydanoz suyu bile daha iyi 😂😅

Günaydın canım üzme kendini, oluyor böyle yeme atakları, hem sen çocuk emziriyorsun zanedersem oruçta tutun vücudun susuz kalmıştır belki bugün bol bol su iç
Maalesef aynen canım suyu baştan beri çok içiyorum canım aslında iftarda 1 lt altına düşmedim iftardan sonra da hep 2-2.5 lt içtim
Doğumdan beri hep böyle mi bi ara dr gitsen iyi olur tabi
Doğumdan 5 ay sonra ilk adet oldum ondan sonra hep lekelenme ile geçti diyebilirim 26 Mart'ta yine normal adet oldum nisanı eş geçtim hala gelen yok ara lekelenmeler dışında
Ben napıcam bugün topla süpür balkon sil.
Bide sarma yapıcam iftara çorbam vardı.

Başka ne olsun ortaya düşünüyorum.
Sebze varsa karışık sote ya da fırınlayabilirsin canım yoğurtla güzel olur
Telafi edersin uzulme. 2 gundur bende cok abarttim
insAllah canım ya

Maalesef aynen canım suyu baştan beri çok içiyorum canım aslında iftarda 1 lt altına düşmedim iftardan sonra da hep 2-2.5 lt içtim

Doğumdan 5 ay sonra ilk adet oldum ondan sonra hep lekelenme ile geçti diyebilirim 26 Mart'ta yine normal adet oldum nisanı eş geçtim hala gelen yok ara lekelenmeler dışında

Sebze varsa karışık sote ya da fırınlayabilirsin canım yoğurtla güzel olur

insAllah canım ya
Canım bence bir doktora git yinede. Emziriyosun diye normalde olabilir ama dr fikri al

Back
X