- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Randevu bulursam ilk işim o olcak. 100 e dayandımİnşallah dr ada gidicen miden için sporda yapıcaz iç dış bakım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Randevu bulursam ilk işim o olcak. 100 e dayandımİnşallah dr ada gidicen miden için sporda yapıcaz iç dış bakım
Randevu veriliyor insan yokEvet canım doğumdan sonra 95le başladım hayırlısı bklm gideyim olmazsa
Yaa tüh açık diyorlardi
Olsun bir anda iner daha sonra.pes etmicez. Bende bayrama 82 hedef koydum ama 84 bile olamicam galiba..Selamlar hanımlar nasılsınız
Bugün beklenen misafir geldi. 81 gördüm diye halay çekerken 84 gördüm bugün bayrama 79 hayal oldu![]()
Regl şişkinliğidir geçer cnmSelamlar hanımlar nasılsınız
Bugün beklenen misafir geldi. 81 gördüm diye halay çekerken 84 gördüm bugün bayrama 79 hayal oldu![]()
Ayıp vala yaRandevu veriliyor insan yok
AnlamadımBayram peşine devrim var hacı okudun inş
Olsun canim uzulme. Zaten reglde olmuşsun haftaya guzel bir baslangic olacak İnşallahBugün adet oldum sonunda kızlar şükür boylelikle Ramazan'ın son 3 günü gitti kasıklarım ağrıyor şiş gibi dünün bedeli ile beraber bugün tabiki artidayim
Cuma: 82.80
Pazartesi: 83.9
Fark: +1.1
insAllah canımOlsun canim uzulme. Zaten reglde olmuşsun haftaya guzel bir baslangic olacak İnşallah
Halledersin insAllah cnm çok degilBende bugun regl bekliyodum ama bakalım ne zaman teşrif edecek. Bende 85.2 geldim
Gecmis olsun canim. İnşallah ciddi birşey olmazİyi geceler kızlar.
Akşam meryem sirtima çıkıp oynadı biraz belime doğru. Şimdi belim ağrıyor![]()
geçmiş olsun canımİyi geceler kızlar.
Akşam meryem sirtima çıkıp oynadı biraz belime doğru. Şimdi belim ağrıyor![]()
Bugün ben de tüm evi temizledim,şu an her tarafım ağrıyor.Ama mutluyum,ev temizlendi.
![]()