• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler kızlar
4 gündür mesaiye gidiyordum. Şimdi 5 gün evdeyim inşallah arkadasla bu şekilde anlaştık. Pazartesi ve salı da izin aldım Allah nasip ederse 1 hafta izin yapicam. Kısıtlama var bir yere de cikamiyoruz. Bir kaç gün temizlik yaparım sonra da bir kaç dosya getirdim onlara bakarım. Tatilde de rahat durmuyorum yani evde de çalışıcam.

Gecmis olsun canim. İnşallah ciddi birşey olmaz

geçmiş olsun canım 🙏

Temizlik huzur veriyor gerçekten çok iyi yapmışsin canım güle güle oturun

Ya tüh çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kızlar. Sahurdan sonra dolorex içtim bir tane bugün daha az ağrıdı çok şükür

İyi geceler kızlar
4 gündür mesaiye gidiyordum. Şimdi 5 gün evdeyim inşallah arkadasla bu şekilde anlaştık. Pazartesi ve salı da izin aldım Allah nasip ederse 1 hafta izin yapicam. Kısıtlama var bir yere de cikamiyoruz. Bir kaç gün temizlik yaparım sonra da bir kaç dosya getirdim onlara bakarım. Tatilde de rahat durmuyorum yani evde de çalışıcam.

Teşekkür ederim kızlar. Sahurdan sonra dolorex içtim bir tane bugün daha az ağrıdı çok şükür
Benimde evi kirklamam lazim. Nerden baslayacagimi da bilmiyorum. 2 camı sildim sadece. Tuller perdeler yıkandı. Yarinda kalan camlari silip onlar ciksin aradan diyorum

İyi geceler kızlar

Kız senin bide dosya işin mi var ya 😕

Benim bildiğim hemşire sarı serum falan takar iğne yapar

Annenler? Bayramda evde değilmi eşin haftasonu temizliğe ayırcan ya da
Eşim bakmak istemiyor. Annemde sahura kadar oturup ogleden sonra 2 3 gibi uyaniyor ancak. Ben anca haftaya yani 17sinden sonra duzen kurarim gibi. Mutfak dolaplarimi silerken annemi cagircam

Back
X