• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonusum aynen bide hala hafif mide bulantısı ve arada karnima kramp giriyo duzelemedim gecmezse bayram sonu Özele dr gitmeyi düşünüyorum

2sene önce fln böyle olmuştum dr mideni usutmussun demisti

Üşütmetse geçer kuzum ya başka bişey olmasın da. Ayağına falan dikkat et

Mayis sonuna kadar düzen kurmamız gerek. Yaza giriş yapacağız. Yasaklar hafifleyecek insan icine çıkacağız. Bu yüzden topyekün başlamaliyiz. Her birimiz birbirimize destek olmalıyız.

17 mayista tekrar şekersize başlamak istiyorum. Gecenkinde guzel sonuç aldim. 1 ayda 2 3 kaçamakla 6.5 kg verdim. Beraber yaparsak cok güzel olur

Mayis sonuna kadar düzen kurmamız gerek. Yaza giriş yapacağız. Yasaklar hafifleyecek insan icine çıkacağız. Bu yüzden topyekün başlamaliyiz. Her birimiz birbirimize destek olmalıyız.

17 mayista tekrar şekersize başlamak istiyorum. Gecenkinde guzel sonuç aldim. 1 ayda 2 3 kaçamakla 6.5 kg verdim. Beraber yaparsak cok güzel olur
Bana uyar bayram sonu baslayalim👍

11 Mayıs Salı :KK17:
Sahur
Avuç içi kadar çıtır tavuk
(kalanı dayanamadım yedim)
1 dilim pide
1 yemek kaşığı tahin pekmez
Çay

Sabah 9 (adetten sanırım hep tatlı istiyor canım)
2 minik lokum:110:
1 hurma

Saat 15:00
1 dilim pide
1 parça peynir
5 zeytin
1 bardak süt
1 salatalık

Akşam
1 kepçe tavuk suyu çorbası(pirinçli)
3 kaşık bol otlu patates salatası
15 yaprak sarma 🙈
1 bardak ayran
2 dilim etimekli puding tatlısı:oha:

Su 2 lt olmuştur
Spor yok

Regl şişkinliğini atmıştım şükür artilardan kurtuldum bugün sahur yapmadım rakamı göreyim diye eksideyim yarına insAllah daha güzel rakam görürüm bugün yemek hazırlık yapicam bayramda kp gidicez kahvaltılık öğle yemeği için birşeyler yapicam malum yemek yapan yok gelirken yemeğinizi de getirin diyen hayırlı kayınbiraderlerim var :KK70: bahaneyle ben orda çok yiyemem 😄 Bayram sonrası Instagram'da diyetisyenin vereceği detoksu yapicam insAllah su 80lerden bı kurtulsam

Ya benimde başlamam lazım sanırım ama bklm eğer kilo vermem durursa yaparım yoksa sonunda olacak patlamadan korkuyorum

11 Mayıs Salı :KK17:
Sahur
Avuç içi kadar çıtır tavuk
(kalanı dayanamadım yedim)
1 dilim pide
1 yemek kaşığı tahin pekmez
Çay

Sabah 9 (adetten sanırım hep tatlı istiyor canım)
2 minik lokum:110:
1 hurma

Saat 15:00
1 dilim pide
1 parça peynir
5 zeytin
1 bardak süt
1 salatalık

Akşam
1 kepçe tavuk suyu çorbası(pirinçli)
3 kaşık bol otlu patates salatası
15 yaprak sarma 🙈
1 bardak ayran
2 dilim etimekli puding tatlısı:oha:

Su 2 lt olmuştur
Spor yok

Regl şişkinliğini atmıştım şükür artilardan kurtuldum bugün sahur yapmadım rakamı göreyim diye eksideyim yarına insAllah daha güzel rakam görürüm bugün yemek hazırlık yapicam bayramda kp gidicez kahvaltılık öğle yemeği için birşeyler yapicam malum yemek yapan yok gelirken yemeğinizi de getirin diyen hayırlı kayınbiraderlerim var :KK70: bahaneyle ben orda çok yiyemem 😄 Bayram sonrası Instagram'da diyetisyenin vereceği detoksu yapicam insAllah su 80lerden bı kurtulsam
Kayınvaliden yok mu canım? Kokay gelsin. Bende dolma yapip geccem kvye. Aksam orda kaliriz

Kayınvaliden yok mu canım? Kokay gelsin. Bende dolma yapip geccem kvye. Aksam orda kaliriz
Yok canım kv yeni evliyken vefat etti eltim var kp yanında ama ha varlığı ha yokluğu yaptığı da yenmez Allah günah yazmasın gönlü de olmaz gittiğimiz3 karışık bizim işler sadece Allah korkusuna gidiyoruz aile diye birşey yok aslında dostlar alışverişte görsün 😄🤷
Bir ay sonra 70lerdeyiz inşallah 🥰
insAllah canım 🤩🤲❤️

Arefeniz mübarek olsun ❤

0d6f5ddd548b259c42e2edee907e52ed.webp

Amine Busra Amine Busra
74FRIDA 74FRIDA
asumanzeynep asumanzeynep
bengisu022 bengisu022
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
nisan34 nisan34
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere