• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler kızlar
Bugün ilk defa tavuk kapama yaptım pirinçli 3 gün yeriz herhalde 😂
Çok şükür ramazan ayını bitirdik bir dahaki ramazanı görmek nasip olur inşallah.

Bugun oruçlu oruçlu temizlik yapmayayım dedim. Yarın baslicam temizliğe nasıl olsa gelen giden olmayacak bu bayramda 😔

Cam silme savaşları başlasın 😂

Yaklaşık 8 ay oldu cnm idari binaya geçtim. Kalite-verimlilik direktörü oldum. Bu yüzden artık birebir hastalarla işim olmuyor dosya işlerim oluyor.

Yaa hayırlı olsun kuzum baya olmuş.

Cam sildim çok şükür darısı silemeyenlere 😃

12 Mayıs Çarşamba
Sahur
2 kayısı 2 yenidünya
Çay

Sabah
1 hurma

Öğle
1 dilim pide
Avuç içi kadar 2 tane tavuk köfte
2 lokma dereotlu poğaça

Akşam
2 adana
2 köfte
1 küçük parça kuzu pirzola
1 soğan dolması
Salata

3 tulumba 😏

Su 3 lt olmuştur
Spor yok

Kızlar feci ağrım var nedense kasık karın bel ağrısı adetin 3. Günü ilk günü boyleydim ama geçmişti biraz bugün yine felaketim sabahtan beri ayaktayım sarma sardım, kuru biber ve soğan dolması, bamya çorbası, patlıcanlı kürdan kebabı ve dereotlu poğaça yaptım gerim gerim gerildim yine yeminle kp, kaynimlar şimdiden tatsızlık çıkarmak için bekliyorlar sabah kahvaltıya gelecez bekleyin diyoruz küçük eltimjn korkusuna su saatte gel yok erken gel kp tembihleyip duruyor çıldırıcam gerçekten ben zaten genelde birşeyler hazırlar götürürüm utanmadan yok kahvaltılık yok yemek getirin unutmayın diyolar ya sabır diyorum gitsen böyle huzursuzluk gitmesen olmuyor 🤷 yarın bı an önce gelsin gitsin istiyorum

Aman yaa nerde çokluk orda .....demişler ne kadar doğru.
Hastalıktan dolayı falan tek tek mi gitseydiniz acaba?

Ya oraya gidilir orda pişirilir yemek falan en fazla bi tatlı götürülürde yani herşeyi nasıl taşıyacan

img_2863-1.webp

Hemşire olan arkadaşların 12 Mayıs Hemşireler Gününü Kutluyorum 🌸
Teşekkür ederim cnm ❤️
Yaa hayırlı olsun kuzum baya olmuş.

Cam sildim çok şükür darısı silemeyenlere 😃
Teşekkür ederim cnm. Darısı başıma artık :21:
kızlar cuma günü tartılayım da kaç çıkarsam artık ilk etapta 5 kiloyu üzerimden atmam lazım.
Ayyyy cuma tartiyla yuzlesicez di mi hatirlatmayaydiniz iyiydi :KK57:
Diyet diycem süprizi kaçıcak :KK45:
:skandal::skandal::skandal:

Eksilmeden aynı masa etrafında toplanabileceğimiz, sevdiklerimizle sımsıkı sarılabileceğimiz, çoookk güzel günlere, bayramlara erişelim inşallah. Kanın gözyaşının akmadığı, kimseye zulmedilmediği güzel günler görelim. Bayramımız mübarek olsun. #eidmubarakramadan
Amin insAllah canım

Back
X