- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Kızarım bak sanaO kdar gazlım değilim ya ama tabiki başlıycaz. Tartılmadan kahvaltıyı hazırlim dedim oturdum yedim bi güzel daha nereme tartılıcam
Yarın sabah inş
Yarın tartil mutlaka yoksa burdan atarım terliği
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızarım bak sanaO kdar gazlım değilim ya ama tabiki başlıycaz. Tartılmadan kahvaltıyı hazırlim dedim oturdum yedim bi güzel daha nereme tartılıcam
Yarın sabah inş
Kızarım bak sana
Yarın tartil mutlaka yoksa burdan atarım terliği

insAllahTeşekkürler
Birlikte başladık hepimiz güzel sonuçlar alalım inşaAllah
günaydın canımGünaydın canım tabiki basliyoruz tam gaz devam![]()
Tartılma da görüşürüz zatenTartılcam yane terliği
![]()
Dosya ekle yazan yerden yükliycenkızlar ben foto yükleyemiyorum nasıl yapıcam sürükle felan diyo beceremedim birtürlü
günaydın arkadaşlar
kilo bildirimi
geçen hafta,,,,. 87 , 20 ,idi
bu ,, hafta. ,. 86,,. 05,.
yok bende öyle zannettim bildirimin yanında Gr,bildirimi de varya orda 05 Gr, yani 5 Gr saymazsak düz 86 olacam he belki kıyafetleri çıkarıp baksam düz 86 olur deneyimmi çıpıldakkkkkBayramda kilo verilmişbu 86,500 kg mu?
canım foto atmaya çalıştım ama yapamadım tartımın fotosunu atacaktımBayramda kilo verilmişbu 86,500 kg mu?
olmuyo basıyorum basıyorum girmiyo açılmıyo dosya denen yerDosya ekle yazan yerden yükliycen
Uygulamadan giriyorsan olmaz canım siteden deneolmuyo basıyorum basıyorum girmiyo açılmıyo dosya denen yer![]()
Çok güzel eksi canım maşallah tebriklergünaydın arkadaşlar
kilo bildirimi
geçen hafta,,,,. 87 , 20 ,idi
bu ,, hafta. ,. 86,,. 05,.
harikasınGünaydın,kilo verenleri kutluyorum.
Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
Geçen hafta: 77
Bu hafta: 76.2
Giden: 0.8
Toplam giden: 19.5
Hedef: 65
Tebrikler canım çok güzel eksiGünaydın,kilo verenleri kutluyorum.
Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
Geçen hafta: 77
Bu hafta: 76.2
Giden: 0.8
Toplam giden: 19.5
Hedef: 65
Geçer insAllah ağrın cnmgünaydın kızlarrrreglin 4. günündeyim bugün. yine hafiften bir baş ağrısı var.
sabah tartıldım 88.6 çıktım.
gerçeklerden kaçamıyoruz
Ayyyy cuma tartiyla yuzlesicez di mi hatirlatmayaydiniz iyiydi