• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Patlıcanım var onu pişirim diyorumda tam belli değil şu an.
Birazda yürüyüş inşallah
Benim menü
Kalkınca sirkeli su
Kahvaltı lor peynirli omlet 5 zeytin yeşillikler
Ara yeşil çay
Öğlen tost makinesinde kabak yapıp yoğurtlayacagim
Ara kahve 2 hurma (kardeşlerimle online kahve)
Aksam haşlanmış yeşil mercimekli salata
Son kapanış da beyaz çay ile 1 ceviz ya da minik elma felan olabilir
Bir de yürüyüş inşaAllah
Planım bu
3 litre su unutmayın
Ben bir de elmali tarçınlı limonlu su var ya kaynatılıp içilen ondan yaptım
Güzel planlar mercimekli salata güzel alternatif bende düşünebilirim

Sen zaten gelmiyomusun 😃 başla heman listene

Overlok makinesi ayağınıza geldi.

Her türlü hat törpülenir 2 ayda teslim edilir
Ayy ne kaaar gözel 🥰
Minikcim sen kaç kilosun?

Pembe Lotus Pembe Lotus Fit mutlu anne Fit mutlu anne bengisu022 bengisu022 Mthn83 Mthn83 yakın kilolardayiz. Tabi ben bayramda 86 olmayaydim iyiydi :D
Ben pazartesi sekersiz diyete basliyorum. Bakalim ilk kim 79 olcak
Vayy bana böyle gelin. Tamam ben var olmaya çalışacağım 😅😅😅
Cam silmeye başladım biraz bacağım ağrıyor. Bide saat tutmadım spordan sayılacak denmişti ama
Bu arada arkadaşa destek olsun diye bir cam bezi aldım. Harika oldu. Kim kime destek bilmiyorum valla. Çok sevdim.

kızlar ben korkmaya başladım sizden herkes çok hızlı giriş yapıyor sanki :KK17:
ben napcam böle tavaş yavaş kaplumbağ gibi kalacam aranızda ben spor yapamıyorum:işsiz:

Yer egzersizleri yaparsın bi 15 dk ısınman yeterli ağır spora hiç birimiz uygun değiliz zaten dombili halimizle

Ayy ne kaaar gözel 🥰

Cam silmeye başladım biraz bacağım ağrıyor. Bide saat tutmadım spordan sayılacak denmişti ama
Bu arada arkadaşa destek olsun diye bir cam bezi aldım. Harika oldu. Kim kime destek bilmiyorum valla. Çok sevdim.

Saat tutun hareket halinde yaptığımız her işi spordan sayıcaz.

Bulaşık ütü hariç tabiki ev süpürme yer silme olur tempo çok düşerse olmuyor tabi

Ayy ne kaaar gözel 🥰

Onumuzdeki hafta bende temizlige baslicam ama oyle cok cok yapamam cocuklarla. Cocuklara bakan olcakki ancak... Ayriyetten sporda yapmaya caliscam en azindan leslie ya da yürüyüş

selam kızlar biraz önce yaptım fırından şimdi çıktı yulaflı fit kurabiyem tavsiye ederim benim gibi tatlı pasta kurabiye sevenlere gelsin ♥️👍

Eklentiler

• 20210515_141320.webp
    20210515_141320.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 19
Beslenmene dikkat et hafifledikce yuruyuste eklersin. İlla agir spora gerek yok
evet canım öyle yapıyorum şimdilik beslenmeyle idare ama yasaklar kalktımı benim ev sahilde yavaş yavaş yürüyüş eklicem bakalım ,,,,bir de şöyle ben şuan evet bayağı bir kilo verdim ama gözüme görünmüyor incelme olmadı işte spor la ilgili diyorum ben şekle giremedim daha 94,700 le başladım ,şimdi ,bildiğiniz gibi 86, az diil ama hala şişko görünüyorum :KK43:

evet canım öyle yapıyorum şimdilik beslenmeyle idare ama yasaklar kalktımı benim ev sahilde yavaş yavaş yürüyüş eklicem bakalım ,,,,bir de şöyle ben şuan evet bayağı bir kilo verdim ama gözüme görünmüyor incelme olmadı işte spor la ilgili diyorum ben şekle giremedim daha 94,700 le başladım ,şimdi ,bildiğiniz gibi 86, az diil ama hala şişko görünüyorum :KK43:
Bende bir yilda 30 kg verdim ama cogu kisiye gore hâla şişmanım. Zaten saglik bakanligi persentili bile oyle diyor :D üzülme vermeye devam ettikçe incelme de artacak. Benimde hâla kocaman gobek ve kalça duruyor. Ama dun akşam gecen yıl ki resimlere baktim aman Allahim ben degilim o

Back
X