Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah diyim en azından şekillisinGoruntunuzden siz mutlu olun başkaları değil.
Bu geçen sene temmuz ayında ki halim. Bu senede bu abiye yi giycem. ( Tabi sigarsam) o halimden de mutlu değildim. Popomu bı sekle sokamiyorum
Bel çok ince olunca popo daha büyük görünüyormaşallah diyim en azından şekillisinbele bak maşallah kum saati
![]()
of of yıkılıyor evsane liste olmuş harbiden ba yıl dımBenim menü
Kalkınca sirkeli su
Kahvaltı lor peynirli omlet 5 zeytin yeşillikler
Ara yeşil çay
Öğlen tost makinesinde kabak yapıp yoğurtlayacagim
Ara kahve 2 hurma (kardeşlerimle online kahve)
Aksam haşlanmış yeşil mercimekli salata
Son kapanış da beyaz çay ile 1 ceviz ya da minik elma felan olabilir
Bir de yürüyüş inşaAllah
Planım bu
3 litre su unutmayın
Ben bir de elmali tarçınlı limonlu su var ya kaynatılıp içilen ondan yaptım
Şekersize tam emin değilim gözümde hala baklava çikolatalar var ama hedefim 2 haftaya kadar 79lari görmekMinikcim sen kaç kilosun?
@Pembe LotusFit mutlu anne
bengisu022
Mthn83 yakın kilolardayiz. Tabi ben bayramda 86 olmayaydim iyiydi
Ben pazartesi sekersiz diyete basliyorum. Bakalim ilk kim 79 olcak
Canım yavaş yavaş başlamak en güzeli birden ağır spor hicbirimiz yapamayızkızlar ben korkmaya başladım sizden herkes çok hızlı giriş yapıyor sanki
ben napcam böle tavaş yavaş kaplumbağ gibi kalacam aranızda ben spor yapamıyorum![]()
Burdan kopma canım hepimiz birbirimizi motive ediyoruz pes etmek diye bişey yok zaten er ya da geç gidecek bu kilolarHayırlı bayramlar arkadaşlar
Ben diyetten tamamen koptumama pes etmek yok tabi kutsal pazartesi yine başlıycam
Afiyet olsun canım güzel gözüküyorselam kızlar biraz önce yaptım fırından şimdi çıktı yulaflı fit kurabiyem tavsiye ederim benim gibi tatlı pasta kurabiye sevenlere gelsin![]()
Vay süper gözüküyorsun canım kaç kg idin burdaGoruntunuzden siz mutlu olun başkaları değil.
Bu geçen sene temmuz ayında ki halim. Bu senede bu abiye yi giycem. ( Tabi sigarsam) o halimden de mutlu değildim. Popomu bı sekle sokamiyorum
1 saat yürüyüş çok iyi canım kahvaltı kaçsa da akşami güzel geçirirsen süper olur canımBen napıcam bilmiyorum. yine yaz geldi hırkaları üzerimizden çıkartık ve kendimi çıplak gibi hisediyorum. dolapta büsürü içine giremediğim kıyafet ile kalakaldım. pandemiydi karantinaydı, ramazandı derken kilolarıma kilo ekledim acil zayıflamam lazım. iştahımı dengeliyemiyorum sabah yine çok geç kahvaltı yaptım. çok zararlı birşey yemedim ama ekmek fazla kaçtı en azından bu hafta 'saat 7 den sonra bir şey yemeyerek' bir alıştırma yapayım. dün 1 saat yürüyüş yaptım bugünde sporumu yaptıktan sonra size yazarım![]()
Ben de yapamıyorum canım korkma hiç veriliyorkızlar ben korkmaya başladım sizden herkes çok hızlı giriş yapıyor sanki
ben napcam böle tavaş yavaş kaplumbağ gibi kalacam aranızda ben spor yapamıyorum![]()
Bol bol iç adaş hem tıkanıyor insan hem ödem atılıyorBen napıcam bilmiyorum. yine yaz geldi hırkaları üzerimizden çıkartık ve kendimi çıplak gibi hisediyorum. dolapta büsürü içine giremediğim kıyafet ile kalakaldım. pandemiydi karantinaydı, ramazandı derken kilolarıma kilo ekledim acil zayıflamam lazım. iştahımı dengeliyemiyorum sabah yine çok geç kahvaltı yaptım. çok zararlı birşey yemedim ama ekmek fazla kaçtı en azından bu hafta 'saat 7 den sonra bir şey yemeyerek' bir alıştırma yapayım. dün 1 saat yürüyüş yaptım bugünde sporumu yaptıktan sonra size yazarım![]()
dizimden rahatsız olduğumdan 2 aydır kısıtlı hareketlerim şimdilik yapamıyorum ama yavaştan başlıcam bakalım Allah nasip ederse kilo verdikçe daha iyice oluyor ayağım bakalımBen de yapamıyorum canım korkma hiç veriliyor
Yürüyüş yapıyorum arada mümkünse sen de yürüyebilirsin
Yeniden görüceksin canım insAllah o rakamları surat asma hiç bence azmin elinden ne kurtulur bende en son 73-75 kiloları 7 sene önce falan görmüştüm
Geçmiş olsun benim de dizim sıkıntılı yavas ve az da olsa haftada birkaç kere yürümeye çalışıyorumdizimden rahatsız olduğumdan 2 aydır kısıtlı hareketlerim şimdilik yapamıyorum ama yavaştan başlıcam bakalım Allah nasip ederse kilo verdikçe daha iyice oluyor ayağım bakalım
geçmiş olsun canım sanadaGeçmiş olsun benim de dizim sıkıntılı yavas ve az da olsa haftada birkaç kere yürümeye çalışıyorum
günaydınGünayyydınn ❤
Eki Görüntüle 2849546
Tartılıp limonlu suyumu içiyorum inşallah.
Etikete hiç dönmeyenler var gelicekmisiniz gelmiycekmisiniz?
Herkesin elinde telefon varken yani...
@nisan34
@huzurunmeraklisi
@MaviBirLiman
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
lolaxx
@misafir1001
@nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne