• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar herkese iyi akşamlar diliyorum 🙏 bugün menüm
sabah ,1 tbe ,pey zey dom saltlk bibr
1 ,haş yumurta, çeyrek simit,çay,
ara,2, fit kurabiye, yeşilçay,
öğlen,. 1 kese , kıymalı nohut
ara , kayısı bitki çayı,
akşam,,, 2 kepçe mercimek çorbası, 3 servis kaşık, kıymalı ıspanak , 2 yk yoğurt,. 1 tbe , yeşilçay, ,, su 2 lt

biraz sonra çay içicim , :kahve:

Merhaba kızlar bir şey soracağım hem cuma yarışması grubunda olup hem de buraya aranıza katılabilir miyim☺️ Bir de 90 üstü diyor 87 kiloyum😅
selam hoş geldiniz 🙋 olur herhalde bence mahsuru yok ne kadar kalabalık grup olursak okadar heveslen iriz👍

selam hoş geldiniz 🙋 olur herhalde bence mahsuru yok ne kadar kalabalık grup olursak okadar heveslen iriz👍
Hoş buldum😍 cuma gruplarında kızlar hep zayıf zayıf en tombiği benim😅 sonra dolanırken burayı da keşfettim burada da takibimi yapmak güzel olacak🥰

Lütfen onunla kal bonusum biliyorum yedikçe yiyesi geliyor insanın

insAllah canım kurtulalım artık şu 80lerden

Yok valla sırf daha yedim yazmim diye yemedim

Merhaba kızlar bir şey soracağım hem cuma yarışması grubunda olup hem de buraya aranıza katılabilir miyim☺️ Bir de 90 üstü diyor 87 kiloyum😅

Merhaba 😊 tabiki hem takımda hem burda olabilirsin.

Takımlarda olanlar da var burda bende bi ara takımdaydım. Burası daha esnek yarış olmadığı için.

Tartı günlerimiz aynı

Yok valla sırf daha yedim yazmim diye yemedim

Merhaba 😊 tabiki hem takımda hem burda olabilirsin.

Takımlarda olanlar da var burda bende bi ara takımdaydım. Burası daha esnek yarış olmadığı için.

Tartı günlerimiz aynı
Doğru tabi yarış olayı insanı strese sokabiliyor🥰

Tekrar merhaba kendimden bahsedeyim biraz 30 yaşındayım Türkçe Öğretmeniyim, geçen Temmuz ayında 116 kilo olarak başladım 4 ayda kendi çabalarımla 93 kiloya kadar düştüm, daha sonra düşükle sonuçlanan bir hamilelik yaşadım 1.5 ay önce yeniden 98 kiloyla başladım inşallah 6lı rakamları görmeden bırakmayacağım🥰 Hepimiz inşallah hayal ettiğimiz bedenlere hedeflediğimiz kilolara ulaşabiliriz😍😍

15 Mayıs Cumartesi
Kahvaltı 10:30
1 küçük boy patates kızartması
1.5 soğanlı yumurta
5 zeytin
1 parça peynir + kaşar
Domates salatalık

Ara 15:30
Karışık dolu bi meyve tabağı
3 minik tereyağlı gevrek

Akşam 19:00
2 kepçe bamya çorbası