• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoş buldum 🥰 inşallah canım çok da güzel vermişsin, biraz zayıflayıp inşallah nasip eder Allah🥰
insAllah canım
iyi akşamlar düzen kurmaya çalışıyorum şu anda da ananaslı yeşil çay içiyorum, en azından akşam yemeğim 19:30 da ve az oldu onu yazayım barii
2 adet kanat ızgara,
1.5 sevis kaşığı fırın ızgara sebze üzerine sarmısaklı yoğurt
1 dilim ekmek

yürüyüşe çıkabilirim yada spor yaparsam yazarım :KK50:
Afiyet olsun canım
Bugün biraz kaçamaklı bir gün oldu bayramda hiç kaçamak yapmamıştım onun yerine geçsin artık🤣
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, domates, salatalık
Ara
1 muz, lifalif kuruyemişli bar, yeşil çay
Akşam
1 sb ayran, et döner(125 gr), yarım lavaş

2,5 lt su içtim, 3 mil Leslie ve 30 dk bölgesel yaptım
Bonus Bonus sen çok yaşa :D bencede nerde kaçamak bildiğin süper menü bizim menüleri görse dudağın uçuklar herhlde :D

Ne zaman baslayacagiz sıkı sıki takip edemedim de Pembe Lotus Pembe Lotus u alt etmeye ne zaman baslauacagim o şekilde sorayım birde :KK53: lotuscum kaç kilosun
Anaaamm iki gözümün ciceee gelmiş :KK60:
sen zayıfsın benden 3hafta kocaya sinirlendikçe yedim:işsiz:pazartesi işe gidecek çok şükür rabbime 🤲
Pembe Lotus Pembe Lotus un listeleri çok iyi olur minik kafayı takarsa seni yener ben diyim
Heyyyttt be bonusum benim:KK74:
Minikcim sen kaç kilosun?

Pembe Lotus Pembe Lotus Fit mutlu anne Fit mutlu anne bengisu022 bengisu022 @yst38 yakın kilolardayiz. Tabi ben bayramda 86 olmayaydim iyiydi :KK70:
Ben pazartesi sekersiz diyete basliyorum. Bakalim ilk kim 79 olcak
Bende yaklaşmış olabilirim sana🤐
Bayramdan çıkmaya çalışıyorumdur da bayram benden çıkmıyor :confused:

Günahım çift baklavadır
Sorma bonus ya sonumu getirdi o baklavalar 🤪
Merhaba kızlar bir şey soracağım hem cuma yarışması grubunda olup hem de buraya aranıza katılabilir miyim☺️ Bir de 90 üstü diyor 87 kiloyum😅
Hosgeldiniz 🥰

Pazartesi sabah tartilayim en iyisi bende
Regl olacağım 2hafta önce rahim filmi cekindim gecikir belki ama sinir topu gibiyim keşke olsam gecikmese

Alerjik öksürüğüm geçmedi kbb dr verdiği ilaclar fayda etmedi pazartesi göğüs hastalıklari dr gidecegim ilkbahar ve sonbaharda çekiyorum böyle 😒

Pazartesi sabah tartilayim en iyisi bende
Regl olacağım 2hafta önce rahim filmi cekindim gecikir belki ama sinir topu gibiyim keşke olsam gecikmese

Alerjik öksürüğüm geçmedi kbb dr verdiği ilaclar fayda etmedi pazartesi göğüs hastalıklari dr gidecegim ilkbahar ve sonbaharda çekiyorum böyle 😒
çok çok geçmiş olsun canım 🙏

Anaaamm iki gözümün ciceee gelmiş :KK60:
sen zayıfsın benden 3hafta kocaya sinirlendikçe yedim:işsiz:pazartesi işe gidecek çok şükür rabbime 🤲

Heyyyttt be bonusum benim:KK74:

Bende yaklaşmış olabilirim sana🤐

Sorma bonus ya sonumu getirdi o baklavalar 🤪

Hosgeldiniz 🥰
Hoş buldum😍

Back
X