• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkes yaptığı yürüyüşü sporu not alsın biz puan değil dk hesaplıyoruz biliyosunuz.

Bugün iş günü sporu yapamayan boş
durmasın tempolu ev temizliğini de spor dk larına sayıcaz.

En önemlisi inanıp güçlü hissetmek. Yol uzun evet ama bizde tek değiliz 20 kişiyiz burda ve bu yolu 20 kişi yürümek çok keyifli olacak :KK68::KK68:

Amine Busra Amine Busra
74FRIDA 74FRIDA
asumanzeynep asumanzeynep
bengisu022 bengisu022
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
nisan34 nisan34
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Bulamiyorum Bulamiyorum
huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu Arzuluu
Pembe Lotus Pembe Lotus
Mthn83 Mthn83
basbelasiyim basbelasiyim
MuMu85 MuMu85
60kiloyum 60kiloyum
dimaze3800 dimaze3800
hzlsel hzlsel

Herkes yaptığı yürüyüşü sporu not alsın biz puan değil dk hesaplıyoruz biliyosunuz.

Bugün iş günü sporu yapamayan boş
durmasın tempolu ev temizliğini de spor dk larına sayıcaz.

En önemlisi inanıp güçlü hissetmek. Yol uzun evet ama bizde tek değiliz 20 kişiyiz burda ve bu yolu 20 kişi yürümek çok keyifli olacak :KK68::KK68:

Amine Busra Amine Busra
74FRIDA 74FRIDA
asumanzeynep asumanzeynep
bengisu022 bengisu022
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
nisan34 nisan34
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Bulamiyorum Bulamiyorum
huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu Arzuluu
Pembe Lotus Pembe Lotus
Mthn83 Mthn83
basbelasiyim basbelasiyim
MuMu85 MuMu85
60kiloyum 60kiloyum
dimaze3800 dimaze3800
hzlsel hzlsel
90 lar en aktif zamanını bizle görsün insallah :rolleyes: bbende aktif olacağım bundan sonra :KK68:

Kilolarimizda yakin hadi bakalim kim hedefe ulaşacak 😍
İpi birlikte göğüsleyelim inşallah el ele 🥰
biliyorum çokkk zor hele uykusuz bebeklerle çocuklarla uğraşmak 1ü kat daha zor benimkiler de öyleydi sen böyle yazı ca ben eskiye yaşadıklarına gidiyorum Allah'ım 1 günde 3 irsen hasta olup ateşlenip sabaha kadar 3 parçaya nasıl. nölündüğü mü Allahla ben bilirim bensde az sabah ezanları dinlemedim. ak şimdi ozaman dan uyku düzeni bir gitti şimdi ilaç almadan gözü ü kırpa ıhorum bakıtordum evde kim varsa horul horul yatıyorlar ben hangisi uyanıksa o la uğraıyordum ir sinirim. ozuluhordu anlatamam😃
Hamilelikleriniz nasıldı. Benim uykum hep iyiydi bebelerinde iyi oldu.
Son 1 yıldır küçük aşırı düşkün oldu. Uyuduğu yataktan kalkıp beni arıyor. Adamı yataktan atıyoruz yada üçümüz uyuyoruz.
Bu gece benimle yattı ama sabaha kadar saçma salak uyudum her yerim şişmiş şimdi 🥱
Hasbüşüm çok çokta fena değil kuzum düşürme yüzünü ramazandan çıktık çok yeme içmeden.
Yazıyoruz hepimiz bu çok harika çünkü burda kilo vermenin %70 i yediğini yazmak biliyoruz
Sen köyde kilo alma yeter

Ne çikolatayla ne lokumla mutlu olamamışsın :)
Ama ikisinide yemedim 🥰
Günaydın ❤️

Cumartesi 84.5 çıkmışım. Kutsal pazartesi başlasın. Ama parmaklarım bile kapanmıyor çok şiş

Eklentiler

• IMG20210517075408.webp
    IMG20210517075408.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 19
İpi birlikte göğüsleyelim inşallah el ele 🥰

Hamilelikleriniz nasıldı. Benim uykum hep iyiydi bebelerinde iyi oldu.
Son 1 yıldır küçük aşırı düşkün oldu. Uyuduğu yataktan kalkıp beni arıyor. Adamı yataktan atıyoruz yada üçümüz uyuyoruz.
Bu gece benimle yattı ama sabaha kadar saçma salak uyudum her yerim şişmiş şimdi 🥱

Ama ikisinide yemedim 🥰

Günaydın ❤️
canım hamilelikleri mde çok uyuyordum bulantım olmazdı ama hep uyumak isterdim yiyip içip uyumak öylede oldu zaten boy 160 100 kilolarda doğumlara gittim ,ben okadar uyudum hamilleliklwri de çocuklarımda bir okadar uykusuz bebekti

Back
X