• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

medgic26 medgic26 bak lolaxx lolaxx var arkadaşımız senden daha fazla o ama hiç umutsuz değil dimi lolax
Kızlar hiç umutsuzluğa kapılmayın 120 kiloya yakındım bu sürece başladığımda çok olumsuz olaylar yaşadım bu süreçte ara verdim ama yine de bırakmadım önemli olan devam edebilmek o yüzden hep ilerisini düşünün öncesini boşverin geçti bitti artık 🤩

Kızlar hiç umutsuzluğa kapılmayın 120 kiloya yakındım bu sürece başladığımda çok olumsuz olaylar yaşadım bu süreçte ara verdim ama yine de bırakmadım önemli olan devam edebilmek o yüzden hep ilerisini düşünün öncesini boşverin geçti bitti artık 🤩
Helal olsun valla tebrik ediyorum

Arkadaşlar ben hasimato troid olan 110 kg 170cm siskocuk bi hatunum burda bende sizinle zayıflamak istiyorum diyet ne yapıyorsunuz
Hosgeldin
Hepimiz kendimizce yapıyoruz biseyler
Ben 3 ana 3 ara öğün yapıyorum bu ara
Ben de gördüm 110 lu rakamları verirsin hiç üzülme
İraden bol olsun

Hosgeldin
Hepimiz kendimizce yapıyoruz biseyler
Ben 3 ana 3 ara öğün yapıyorum bu ara
Ben de gördüm 110 lu rakamları verirsin hiç üzülme
İraden bol olsun
Ben 30kg vermistim burda bir zamanlar Karatay diyeti ile simdi bi gaza gelip başlayamadım

Helal olsun valla tebrik ediyorum
Sağ ol canım inşallah sen de vereceksin ben de hala kiloluyum tabi ama o hallerimden eser kalmadı ama on ay geçmiş başlayalı bir üç ay sonra bakacaksın kıyafetlerinin bollaştığını gördükçe daha da heves edeceksin ilk başladığımda spor olarak sadece yarım saat yürüyüş yapabiliyordum nefes nefese ve inanır mısın 40 numara ayakkabılarım ayağıma olmadığı için terlikle yürüyordum🙈 ben if yaparak bir de Leslie yaparak zayıfladım evde ne varsa yedim ama saat 8den sonra ağzıma su hariç tek lokma bir şey sürmedim
İki gündür leblebi gibi etol fort içiyorum. Dişim çok kötü 😭😭😭😭😭

Değilim bazen çok çok çookk azalıyor umudum yalan söylemeyeyim. Amaaaaa şuu aann çookkk varr😄🎉
Geçmiş olsun canım 😔

Sağ ol canım inşallah sen de vereceksin ben de hala kiloluyum tabi ama o hallerimden eser kalmadı ama on ay geçmiş başlayalı bir üç ay sonra bakacaksın kıyafetlerinin bollaştığını gördükçe daha da heves edeceksin ilk başladığımda spor olarak sadece yarım saat yürüyüş yapabiliyordum nefes nefese ve inanır mısın 40 numara ayakkabılarım ayağıma olmadığı için terlikle yürüyordum🙈 ben if yaparak bir de Leslie yaparak zayıfladım evde ne varsa yedim ama saat 8den sonra ağzıma su hariç tek lokma bir şey sürmedim

Geçmiş olsun canım 😔
İf dedigin nedir aralıklı oruc mu

Back
X