• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar ben hasimato troid olan 110 kg 170cm siskocuk bi hatunum burda bende sizinle zayıflamak istiyorum diyet ne yapıyorsunuz
Hoşgeldin. Bende insulin direnci ve pco var. Ekim ayinda 111 kg ile başladım. Gecen mayis 115 görmüştüm. Yurekten iste ve inan sende basarabilirsin
Sağ ol canım inşallah sen de vereceksin ben de hala kiloluyum tabi ama o hallerimden eser kalmadı ama on ay geçmiş başlayalı bir üç ay sonra bakacaksın kıyafetlerinin bollaştığını gördükçe daha da heves edeceksin ilk başladığımda spor olarak sadece yarım saat yürüyüş yapabiliyordum nefes nefese ve inanır mısın 40 numara ayakkabılarım ayağıma olmadığı için terlikle yürüyordum🙈 ben if yaparak bir de Leslie yaparak zayıfladım evde ne varsa yedim ama saat 8den sonra ağzıma su hariç tek lokma bir şey sürmedim

Geçmiş olsun canım 😔
İlk 3 ay cok onemli. Çünkü fark goremedigin icin umutsuzluk olabiliyor. Ama sonra her geçen ay ne kadar degistigin fark ediliyor. Mesela şuan tanidigim herkes beni tebrik etmeye basladi cok güzel bir Duygu 😍

Bu resim bayramdan. Eşimle aramda 6 kg kaldı. Eşim kg vermeseydi yakalayacaktim onu da ramazan da verdi hain 🤣 şuan o kadar iyi hissediyorum ki. Onun yanina yakistigimi hissediyorum. Gecen 2 yilda nerdeyse hiç resmimiz yok. Hele boyle 2li hiç yok...

Eklentiler

• IMG_20210518_001146_497.webp
    IMG_20210518_001146_497.webp
    38 KB · Görüntüleme: 52
Hoşgeldin. Bende insulin direnci ve pco var. Ekim ayinda 111 kg ile başladım. Gecen mayis 115 görmüştüm. Yurekten iste ve inan sende basarabilirsin

İlk 3 ay cok onemli. Çünkü fark goremedigin icin umutsuzluk olabiliyor. Ama sonra her geçen ay ne kadar degistigin fark ediliyor. Mesela şuan tanidigim herkes beni tebrik etmeye basladi cok güzel bir Duygu 😍
Vallahi çok mutlu oldum verdiğiniz kiloları görünce. Bende yaparım inşallah

Bu resim bayramdan. Eşimle aramda 6 kg kaldı. Eşim kg vermeseydi yakalayacaktim onu da ramazan da verdi hain 🤣 şuan o kadar iyi hissediyorum ki. Onun yanina yakistigimi hissediyorum. Gecen 2 yilda nerdeyse hiç resmimiz yok. Hele boyle 2li hiç yok...
Amanin hep bu zayif kocalari biz mi kaptik naptik ya benim eşimde zayif 190 boy var adamda ben fok baligi gibiyim :)

Teşekkür ederim
Geçmiş olsun pandemide tedavi de olamiyoz dis çok kotu
Evet ya
Ben 30kg vermistim burda bir zamanlar Karatay diyeti ile simdi bi gaza gelip başlayamadım
Ben de aynı şekilde burada 35 civarı vermiştim. İnşallah tekrar olacak almamak üzere
Sağ ol canım inşallah sen de vereceksin ben de hala kiloluyum tabi ama o hallerimden eser kalmadı ama on ay geçmiş başlayalı bir üç ay sonra bakacaksın kıyafetlerinin bollaştığını gördükçe daha da heves edeceksin ilk başladığımda spor olarak sadece yarım saat yürüyüş yapabiliyordum nefes nefese ve inanır mısın 40 numara ayakkabılarım ayağıma olmadığı için terlikle yürüyordum🙈 ben if yaparak bir de Leslie yaparak zayıfladım evde ne varsa yedim ama saat 8den sonra ağzıma su hariç tek lokma bir şey sürmedim

Geçmiş olsun canım 😔
Teşekkür ederim

Ayda ne kadar verdin ortalama canim
Canım ilk ay 9 kilo 2. Ay 6 kilo sonrada her ay 4 kilo gitti ben kasımda ara verdim bazı özel durumlar yüzünden sonra tekrar nisanda başladım

Kesinlikle canım bende de aynı şey insan çok motive oluyor bende de pcos var o da düzeldi gibi inşallah daha da vereceğiz 6lı rakamlara ulaşmadan vazgeçmek yok🤩

Canım ilk ay 9 kilo 2. Ay 6 kilo sonrada her ay 4 kilo gitti ben kasımda ara verdim bazı özel durumlar yüzünden sonra tekrar nisanda başladım

Kesinlikle canım bende de aynı şey insan çok motive oluyor bende de pcos var o da düzeldi gibi inşallah daha da vereceğiz 6lı rakamlara ulaşmadan vazgeçmek yok🤩
Boylarımızda yakın bende 168im. 65 olmadan rahat etmicem 🤣

Aynı şey bizde de vardı ilk diyete başladığımızda 30 kilo vardı şimdi 7ye düşürdüm🤣
Birde bana diyodu ki benim kiloma gel bende diyete baslicam :D ama ramazan da işyerinde cok hareket etmesi kalori alamamasi ile adam 5 kgya yakin verdi ya🤭😶 neyse sabahlari pogaca oglenleri pilav yerse geri alir bence 😁😅😅😅

Boylarımızda yakın bende 168im. 65 olmadan rahat etmicem 🤣
Aynen canım başlangıç kiloları da yakın inşallah buradan hedef kilolarımıza ulaşıp ayrılacağız😍ben de 67 filan olmam istiyorum bende daha çocuk yok sonra yeniden vermek zorunda kalacağım🤣🤣
Birde bana diyodu ki benim kiloma gel bende diyete baslicam :KK70: ama ramazan da işyerinde cok hareket etmesi kalori alamamasi ile adam 5 kgya yakin verdi ya🤭😶 neyse sabahlari pogaca oglenleri pilav yerse geri alir bence 😁😅😅😅
Biz beraber diyete başladık🤣 o 10 kilo verdi ama 5 kilosunu geri aldı azcık daha al da bana yaklaş diyorum yedirip duruyorum ama yok hep aynı🤣🤣

Back
X