- 8 Mart 2020
- 6.142
- 29.538
- 548
Sorma sonra bende pişman oldumHani kapışıyoduk o patates ne ola
Kapışıyoruz sıkıntı yok akşam telâfi ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma sonra bende pişman oldumHani kapışıyoduk o patates ne ola
Sagol canim. Artik bedenimin toparlanmasini istiyorum. Bazen umutsuzluğa düşüyorum eski resimlere bakıp o kollari bacaklari gorunce inancim tazeleniyor.Amine Busra çok güzel fark var. İsteyince oluyor gerçekten ger şey bizim elimizde
Dayanabilirsen ebru karaduman ve ebru şallının bacak ve gobek hareketleri. Ben yapamiyorumGüya 3 mil Leslie yapıp bir de 30 dk bölgesel çalışacaktımsadece Leslie yapabildim kan ter içinde kalınca başka bir şey yapamadım en iyisi birini gündüz birini akşam yapmak üst üste yapınca ağır geliyor başka spor tavsiyeleriniz varsa alırım
![]()
Yaa bende denesenmi acababunu evde kendin yapabilirsin. hazırların çoğunda ekstra şeker var. sadece pekmez, su ve cevizle...
Geçen sene bu sayfaya geldigimde sürekli pes edip yeniden başlıyordun hatta memlekete gideyim orda zayıflarım fln diyodumTeşekkür ederim. İnşallah az kaldi, ruya gibi geliyo şuan. Cocuk gibi hep hayalimde
Harika görünüyor. Tarif beklerim, çocuklarla yeriz. Ayrica iki gündür ekmeksiz kaldik doymadik bı turluKızlar unsuz ekmek yaptım tadı basıl bılmıyorum sabah bakacağımgüzelse tarifi yazarım
![]()
Benim menu kalabalik olabiler fakat porsiyonlar azSorma sonra bende pişman oldum
Kapışıyoruz sıkıntı yok akşam telâfi ettim![]()
Bende Karatay yapıyorum ya un gırmedı kuracağıma 4 gündürHarika görünüyor. Tarif beklerim, çocuklarla yeriz. Ayrica iki gündür ekmeksiz kaldik doymadik bı turlu![]()
Cuma tekrar konusuruzBenim menu kalabalik olabiler fakat porsiyonlar az![]()
Evet gecen sene ramazan bayramında 115 gördüm. Cok korktum cok uzuldum. O gezmeye ciktigimizda fotograflarda kendimi gorunce de cok uzuldum. 1 ay diyetisyene basladim ama bebegim 4 aylikti emzirdigim icin listeye uyamadim. Yine de 111den 107 kusure duserek koye gittim. Ama köyde beslenmem hic bekledigim gibi olmadi cok felaketti.. neyse dönünce de adapte olamadim. Eylül ayinda tartilmadim bile.. ama gece yemelerim cok artmisti farkindaydim. Sonra eşimin babannesi öldü. Cenaze günü insan içine çıkınca çok utandım. 30 eylul de 111.1 olarak tekrar başladım. Ekim cok verimli gecmedi sadece odemi atmış oldum. Kasimda da biraz adapte oldum. 2 ayda 5 kg vermiştim. Sonra da bebek büyüdü, ek gida guzel yedi şükürler olsun. Bende daha iyi adapte oldum işteGeçen sene bu sayfaya geldigimde sürekli pes edip yeniden başlıyordun hatta memlekete gideyim orda zayıflarım fln diyodum
Yanlış hatırlamıyorum dimi
Diyetisyenle mi?devam ediyorsun canim
Sonra ocakta tekrar ayni diyetisyenden 3 aylik paket aldim ama cok ilgisiz davrandi hic istedigim enerjiyi yakalayamadim. Ocak şubatta da cok verimli geciremedim. Yani hedeflerimi tutturamadim. 14 martta eşimin dogumgununden sonra 94 kg ile sekersiz 21 güne basladim. 2 kez kacamak yaptim o surede. 4.5 kg verdim. 1 ay doldugunda 6.5 kg vermiştim. Ramazana kadar devam ettim. O arada tekrar kendi akrabam olan diyetisyenimle başladık. Çünkü artik kendim devam edemiyodum. Cok az yiyormuşum ve bu da vermemi engellemişGeçen sene bu sayfaya geldigimde sürekli pes edip yeniden başlıyordun hatta memlekete gideyim orda zayıflarım fln diyodum
Yanlış hatırlamıyorum dimi
Diyetisyenle mi?devam ediyorsun canim
Şiddetle şekersiz 21 gün tavsiye ediyorumbenim bir süre tatlı türevini ve hamur işlerini ciddi ciddi kesmem lazım. insülini 5 lere indirmem lazım. kan şekeri fena. o kadar dağınık yiyorum ki anlatamam![]()
ben onu hiç yapmadım. ama zaten onda da sanırım tatlı yok bi tek. ekmek ve meyve var. benim hepsine ayar getirmem lazım. sen nasıl yaptın onu?Şiddetle şekersiz 21 gün tavsiye ediyorum
Canım diyetisyenim karbonhidrat ve tatli yedikçe yiyesin geliyor bu yüzden tadına bile bakma demiştibenim bir süre tatlı türevini ve hamur işlerini ciddi ciddi kesmem lazım. insülini 5 lere indirmem lazım. kan şekeri fena. o kadar dağınık yiyorum ki anlatamam![]()
Ekmekte de sınır var meyve de de. Beyaz un ve şeker iceren hersey, paketli gidalar yokben onu hiç yapmadım. ama zaten onda da sanırım tatlı yok bi tek. ekmek ve meyve var. benim hepsine ayar getirmem lazım. sen nasıl yaptın onu?
Kesinlikle öyle. Ve vucut alisinca birakmak oyle zor kiCanım diyetisyenim karbonhidrat ve tatli yedikçe yiyesin geliyor bu yüzden tadına bile bakma demişti
Günlük 17:00 kadar kahve yaninda 2kare bitter cikolata yazmusti listeme