• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Âmin diyorum çok içten bir şekilde
Nerdeyse bir senedir diyetteyim hala bitmedi:KK43:

Kabak yememişsin ama menün kötü değil akşam sebze ya da protein olsa daha iyi olurdu ama artı yapmaz seni menün

Çok iyi menün afiyet olsun
Sular da bol içildi değil mi
Ayy evet ya 1 lt dukan birası 1 Lt su

selam arkadaşlar iyi akşamlar olsun herkese ♥️ menüm

sabah ,1 tbe, peynir zeytin domates salatalık biber,1 çatal tavada yumurta
öğlen yok çarşıdaydım
sadece ,4 tane başak bisküvi
akşam ,1 tbe,4 yk kabak yemeği 2 yk yoğurt, 1 kase peynirli çoban salata
yeşilçay türk kahve, sadece su 1 lt ,, maydanozlu naneli su 1 5,lt ,şimdi 14 daha hazırladım yatana kadar ne kadar içersem artık sonra kayısı bitki çayı içerim 🙋

Öğlen yemeğinde hastanedeydim küçük anestezi aldiydi. Eşim yemek getireyim dedi getirmedi. Çocuğu bırakıp bir yere gidemedim. Akşam oldu işte

Menü. Tavuklu mantar sote ve yoğurtlu semizotu salatası yedim hala başım ağrıyor
Menü ye ek 2 tatlı kaşığı diyabetik reçel (sıvı akışkan birşey normal reçel gibi değil)
avuç içi kadar Antep fıstığı kabuklu

Öğlen yemeğinde hastanedeydim küçük anestezi aldiydi. Eşim yemek getireyim dedi getirmedi. Çocuğu bırakıp bir yere gidemedim. Akşam oldu işte

Menü. Tavuklu mantar sote ve yoğurtlu semizotu salatası yedim hala başım ağrıyor
Nasil gecti cocuk nasil

Selamlar dukanı yapamadım dışardaydım hep, şimdi yapsam mı kararsızım. 🤔Ama ödem atıcı bir şeylere de ihtiyacım var.

Menüm
9.00 2 yumurta ile dereotlu omlet 1 dilim ekmek 1 kk peynir 5 zeytin salatalık
16.00 5 köfte 2 ince dilim ekmek ayran
20.00 1 tabak haşlanmış brokoli 3 yk yoğurt ( kabak çok istedim ama fırsat olmadı) canım çok çekti ama yarın yaparım artık 😋😋

2 lt su

Back
X