• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Fitciğim cınım benim sen ne zamandır buralardasın detoks sonrası artı çabuk gelir bilmen lazımdı 🤦🏻‍♀️
Kız biliyorum artı cikacagimi bekliyorum aslında ama şu an tok karna ve nerden baksan 3.5 lt suya rağmen sadece 100 Gr artı çıkmam şaşırttı
uy kuzum . yaa canım Allah razı olsun sendende 🙏 Rabb'im seninde yardımcın olsun inşallah ♥️ burda kardeşlerimşn olduğu u görmek çok güzel bir duyguymuş vallahi Allah hepinizden razı olsun burda olduğun için şişko olduğum için üzülmüyırum çünkü şişkoluğum beni çok güzel yere jetirdi gerçek dostluklara ♥️♥️🙏♥️
😍
Sabah en az 1kilo az çıkar bence
Keşke ya bklm çok meraktayim

uy kuzum . yaa canım Allah razı olsun sendende 🙏 Rabb'im seninde yardımcın olsun inşallah ♥️ burda kardeşlerimşn olduğu u görmek çok güzel bir duyguymuş vallahi Allah hepinizden razı olsun burda olduğun için şişko olduğum için üzülmüyırum çünkü şişkoluğum beni çok güzel yere jetirdi gerçek dostluklara ♥️♥️🙏♥️
Burası başkadır benim yıllardır herseyimi paylaştığım dostlarımla burda kesişti yollarımız🥰❤❤

Back
X