• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar size glutensiz lavaş tarifi vereyim. dürüm canınız çektiğinde yaparsınız.

1 su bardağı karabuğday unu
1/2 su bardağı içme suyu
az tuz
1/2 çk karbonat

güzelce yoğurup hamuru üçe bölün. döküm tavada alt üst pişirin. pişirdiğiniz lavaşları bez arasına koyun ki yumuşak kalsınlar. mesela bir tanesinin arasına köfte, marul, soğan vs koyup dürüm yapıp yiyin. ya da tavuk eti koyun yiyin. harika oluyor.
Hemen kaydediyorum🥰

Kızlar sabah 80.95 tim demin tartıldım 81.05 çıktım nasıl oluyor cidden çözemiyorum sabah wc çıkmamıştin ondan mı ki 🤔😳 sabah artı çıkarsam çıldıricigim artık
Niye bu saatte tartildin ki. Aradaki fark az diye dedin sanirim wc etkilemiş olabilir belki

Gel gitler olabilir. Sende zor zamanlar geçirdin eşinin hastalığı illaki stres yapti, sonucun çıkma süreci, pandemi. Herkes bir şekilde etkileniyor. Sende kendi konuna dönüp baktığında ne güzel bir kaynak olduğunu göreceksin ❤️ Bulamiyorum Bulamiyorum hasibe de bende kg verdik tekrar aldik. Birlikte tekrar başaracağız 🧡
Başarırsınız tabi ♥️ inan hala zor zamanlardan geçiyorum. Hangimiz geçmiyoruz ki. Bu sefer de başka türlü imtihanlarim var Allah hayır etsin. Ama bir şekilde bu duygusal açlıga teslim olmicaz. Tam da yemeklere ihtiyaç duyduğumuz o depresyon dürtüsüyle baş edicez inşallah hep beraber bu güçlü kadınlarla

İyi geceler kızlar
Hiç üzülme. Gecen zaman gecti bitti önümüze bakicaz. Benimde 26 ekim evlilik yildonumum. Diyete baslayali yaklasik 1 ay olmuş ancak ödemi atabilmistim 2.5 kg verebilmistim. Bir türlü odaklanamiyodum. Sonra Chocolita Chocolita nın konusunu okumuştum. Hem agladim hem karar verdim o gece. Sen odaklanınca çok güzel şeyler yapabiliyosun tekrar yaparsin. İlla şu kg'da olcam diye hedef koyma ama var gücünle çabala ❤️

Gel gitler olabilir. Sende zor zamanlar geçirdin eşinin hastalığı illaki stres yapti, sonucun çıkma süreci, pandemi. Herkes bir şekilde etkileniyor. Sende kendi konuna dönüp baktığında ne güzel bir kaynak olduğunu göreceksin ❤️ Bulamiyorum Bulamiyorum hasibe de bende kg verdik tekrar aldik. Birlikte tekrar başaracağız 🧡
:KK68: :KK68: :KK74: :KK74: :KK74:

Başarırsınız tabi ♥️ inan hala zor zamanlardan geçiyorum. Hangimiz geçmiyoruz ki. Bu sefer de başka türlü imtihanlarim var Allah hayır etsin. Ama bir şekilde bu duygusal açlıga teslim olmicaz. Tam da yemeklere ihtiyaç duyduğumuz o depresyon dürtüsüyle baş edicez inşallah hep beraber bu güçlü kadınlarla
Biz yemeye kactigimiz icin boyle oldu zaten. Bizde artik irademize hakim olmayi ogrencez en bâşta ❤️

Back
X