Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mevsimsel mi acaba geçiş dönemindeyiz ya o mu etkiledi kaybedince de toparlamak zor oluyor o yüzden kopmamaya çalışıyorum inşallah her birimiz tekrar tam motive devam ederiz
Bir bilsem. Beni özellikle çocukların hastalanması çok etkiliyordu. Hala da öyle. Bu akşam bir baktım acaba evde abur cubur ne var diye arıyorum. Kendime çok kızdım. Kakaolu süt içtim. 100lerdeyken bile daha az yiyebiliyodum ya

Bonus Bonus
Canım nasılsın seninde motivasyon düştü galiba
Menülerin iyiydi halbuki

Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Küçük kurabiyem:KK60:senin sağlık durumun nasil ilaclardan fayda Gördünmü?agrilarin devam ediyor mu?rabbim şifa versin
Sagol lotusum 😍 iğne etkisini kaybetmeye başladı 10. Günde doktorumu aradım daha vücut alışmadi iğneye olabilir böyle seuler dedi bir sonrakini yapıp öyle gidecegim kontrole 😘 teşekkür ederim sorduğun için 😍

Fit mutlu anne Fit mutlu anne canım nasılsın? Ben temmuz anneleriden eski adım minnaklarim.. bende zayıflamak istiyorum ama şöyle bir problemim var Nisan ayında covid geçirdim ölümden döndüm . Halen ciğerlerim pert durumda. Göğüs hastalıklarında takibim oluyor. Doktor sıkı bir diyet yapmadığın sürece problem olmaz dedi. Ekmeği eskiye göre yarı yarıya azalttım. Doğum sonrası veremediğim kiloların üzerine Kortizol ilaçlarının şişliği de eklendi. İkiz bebeklerle direnç falan kalmadı. Kilo da rahatsız ediyor artık bir yerden başlamak lazım bana biraz motivasyon verin. Verdin mı doğum kilolarini??
Yaaa çok geçmiş olsun canım Rabb'im sağlık versin öncelik tabi burda bize katıl menü bildirimi motivasyon sağlıyor zaten düzenli beslenerek verirsen sıkıntı olmaz insAllah zaten direncin yokmuş sakin katı diyetlere niyetlenme canım ekmek tatlı kesildiğinde zaten yeteri kadar eksi görürsün ben verdim canım şükür hamile kaldığım kilomun altına düştüm ama tabi daha vereceğim kilo çok
Yaa minnaklarim merhaba beni de tanimissindir belki benim de covidden dolayi cigerlerim hala agriyo ve surekli kalp agrisi yasiyorum. Bide bosandm pandemi bosanma su bu derken 98 kilo oldum
Allah Allah ya şu illet hastalık bı bitse artık Rabbim şifa versin canım ya burda hep beraber veriyoruz bazen iniş çıkış oluyor tabi
az önce gebelik testi yaptım , evde ki test poztif çıktı
karnım tok, o etkilemiş olabilir mi bilmiyorum
ama jet şekilde koyuya dönmesi şaşırttı

pazartesi kan vererek baktıracağım :)
Yaaaa çok sevindim canım tebrikler 🤩👏 kız direk burdayım anne demiş sen yokum demişsin:D
Fit mutlu anne Fit mutlu anne canim ve diger kizlar bana daha önce epey kg veren bir ablam pentinin korseli coraplarindan önerdi. 3 al 2 öde varmis suan aldim hemen insallah faydasi olur. Hep giy hiç cikarma dedi o abla. Eger corap seklinde sikarsa dizden keseceğim korse şeklinde giycem
Bakayım canım bı değişik sürekli gitmek için rahatsız edebilir belki denemek lazım ama
Yok canım hiç malzemesi de yok. Kırlentle yapmış 🙂
Ooo süper
Biz ailecek ishal olduk. Bu aksam acile gittik. Menum hiç iyi degil bolca ekmek hatta aksam makarna vardi :KK43: ben cabaladikca dibe batiyorum sanki
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınz

Fit mutlu anne Fit mutlu anne canım nasılsın? Ben temmuz anneleriden eski adım minnaklarim.. bende zayıflamak istiyorum ama şöyle bir problemim var Nisan ayında covid geçirdim ölümden döndüm . Halen ciğerlerim pert durumda. Göğüs hastalıklarında takibim oluyor. Doktor sıkı bir diyet yapmadığın sürece problem olmaz dedi. Ekmeği eskiye göre yarı yarıya azalttım. Doğum sonrası veremediğim kiloların üzerine Kortizol ilaçlarının şişliği de eklendi. İkiz bebeklerle direnç falan kalmadı. Kilo da rahatsız ediyor artık bir yerden başlamak lazım bana biraz motivasyon verin. Verdin mı doğum kilolarini??
Hoşgeldiniz çok geçmiş olsun. Dikkat ederseniz kg verebilirsiniz aç kalmadan. Sadece karbonhidrat ve şekeri keserek.

az önce gebelik testi yaptım , evde ki test poztif çıktı
karnım tok, o etkilemiş olabilir mi bilmiyorum
ama jet şekilde koyuya dönmesi şaşırttı

pazartesi kan vererek baktıracağım :)
Aa hayırlı olsun canım 🙂tokluk etkilemez canım. Evdeki test pozitifse doğrudur negatifler yanlış olabiliyor

Günaayyydınnn ❤
Mutlu pazarlar 🍀☕

70ed8f48c20d67940452c8ea40232e67.webp

Amine Busra Amine Busra
74FRIDA 74FRIDA
asumanzeynep asumanzeynep
bengisu022 bengisu022
malipina malipina
y.o.l.c.u y.o.l.c.u
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
nisan34 nisan34
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Bulamiyorum Bulamiyorum
huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu Arzuluu
Pembe Lotus Pembe Lotus
Mthn83 Mthn83
basbelasiyim basbelasiyim
MuMu85 MuMu85
60kiloyum 60kiloyum
dimaze3800 dimaze3800
hzlsel hzlsel
Angrypigy Angrypigy
Z zeytin8282
Natsume Natsume

Günaydın kızlar
Bugün küçüğün doğum günü. Aralıkta buyuyun Nisan da benim doğum günümdü ikiside kendince kötü sonuçlar doğurdu. Küçüğü kutlamiycam. Eşimde niye dedi böyle dedim. Bakalım bı büyüklük eden bulunacakmi 🙄😔

Herkes kendini ispiyonlasin benim ispiyonumun üstünden yürümeyin 😅😅

Bunu Penti nin kendi sitesinden aldim
Külotlu çorap gibi dimi
Yakmaz mi bu?
Biz ailecek ishal olduk. Bu aksam acile gittik. Menum hiç iyi degil bolca ekmek hatta aksam makarna vardi :( ben cabaladikca dibe batiyorum sanki
Çok geçmiş olsun
Hiç öyle düşünme hatta kepekli makarna yap yağsız. Yoğurt bol su patates salatası filan. Yağı düşür sadece
Tavuk filan mı yediniz neden olmuş
Daha iyiyim canım sağolasın düşüyor çıkıyor napalım

🥰🥰🥰

Günaydın kızlar
Bugün küçüğün doğum günü. Aralıkta buyuyun Nisan da benim doğum günümdü ikiside kendince kötü sonuçlar doğurdu. Küçüğü kutlamiycam. Eşimde niye dedi böyle dedim. Bakalım bı büyüklük eden bulunacakmi 🙄😔

Herkes kendini ispiyonlasin benim ispiyonumun üstünden yürümeyin 😅😅

Külotlu çorap gibi dimi
Yakmaz mi bu?

Çok geçmiş olsun
Hiç öyle düşünme hatta kepekli makarna yap yağsız. Yoğurt bol su patates salatası filan. Yağı düşür sadece
Tavuk filan mı yediniz neden olmuş

🥰🥰🥰

canım çocuklarında seninde doğum günlerinizi kutluyorum ♥️🙏 sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllarınız olsun ailenle ♥️🙏🧿

Back
X