Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar iyi akşamlar doymuyorum yiyorumda yiyorum dün yazdım menümü çok yemişim bugünde çok yedim neyse ben yinede yazıyım:KK57:

sabah ,1 ,tbe ,taze soğan ıspanak 2yumurtadan omlet , domates salatalık zeytin

öğlen ,4 yk , kabak yemeği,2 yk yoğurt 1tbe

ara ,1 avuç içi ay çekirdek
yeşilçay

akşam, 5 yk Taze fasulye 2 kornişon 1tbe 2 yk yoğurt ,

1 porsiyon ,karpuz ,1 normal dilim fitkek üzerine bal ve tahin döktüm biraz :olamaz:
inşallah bu kadarla kapatırım geceyi şimdide çay içiyorum su 2, 5 oldu daha kahve içiçem enson kayısı bitki ye ye bitmiyo ve bu miğde hiç doymuyo :KK64:

Şimdi buna bi daha yazayım arzu sebzeyi sadece 1 öğünde ye sebze tok tutmaz hazmı kolay çabuk acıkır insan
6 kaşıktan az olmasın lütfen yoğurtta 4 kaşık yap gece tost yemekten iyidir bol fasulye yemek.

1 er dilim ekmekle 4 kaşık yemek olmaz tabi aklın yemekte kalır senin.

Ekmeğini 2 ye çıkarsaydın mesela o kekide yemiycektin.

9 da bi ara öğün yap kuru yemişli yada leblebili tarçınlı sütlü.

Bekliyorum bu akşam.

kızlar hepimizde bir isteksizlik oldu niye acaba şu sıra hepimiz salmak için bahaneye bakıyoruz sanki 😔

bende biraz önce saat. 22 geçiyordu 2 yk yulaf yoğurtla yedim birazda salatalık domates kdoğradım içine 1 kase onu yedim , çok zor çokkkkkkk :olamaz:
Kız bak yaaa hep yemiş :KK62: kafayı taktım sana arzu

günün aydın olsun canım 🙏♥️
Şimdi buna bi daha yazayım arzu sebzeyi sadece 1 öğünde ye sebze tok tutmaz hazmı kolay çabuk acıkır insan
6 kaşıktan az olmasın lütfen yoğurtta 4 kaşık yap gece tost yemekten iyidir bol fasulye yemek.

1 er dilim ekmekle 4 kaşık yemek olmaz tabi aklın yemekte kalır senin.

Ekmeğini 2 ye çıkarsaydın mesela o kekide yemiycektin.

9 da bi ara öğün yap kuru yemişli yada leblebili tarçınlı sütlü.

Bekliyorum bu akşam.
tmm dır kaptan bugün den başlıyorum akşam yemeğimi protein âğırlıklı bol bol yicem ara yapıcam sebzeyi sadece öğlen yiyecem :mapus:

Kızlar kendime sağlıklı fit puding yaptım :)

Eklentiler

• 5DA9FFA1-BE5B-426B-83BC-8D0C944D85AE.webp
    5DA9FFA1-BE5B-426B-83BC-8D0C944D85AE.webp
    34 KB · Görüntüleme: 24
Back
X