- 11 Nisan 2007
- 87.663
- 515.207
- 1.223
Yumuşak avokadoyla yapıyolar bide çocuklara içinde faydalı diyeSaol canım 1.5 kase çıktı ama şekeri daha ağır bassın diyenler hurma koyabılır bırde ben kakao az koydum daha fazla da olabılır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumuşak avokadoyla yapıyolar bide çocuklara içinde faydalı diyeSaol canım 1.5 kase çıktı ama şekeri daha ağır bassın diyenler hurma koyabılır bırde ben kakao az koydum daha fazla da olabılır
Var canım olmaz mı
Hayatımda ilk defa var malesef![]()
İyileşiyor diye duymuştum en son dün, bugün de çocuk şarkıları sesi geliyordu. Taburcu olmuşlar galibaNasıl şu an durumu çok geçmiş olsun natsume
İyileşiyor diye duymuştum en son dün, bugün de çocuk şarkıları sesi geliyordu. Taburcu olmuşlar galiba![]()
AminnNe güzel ya allah evlatla imtiha etmesin
Veriyorum canım çok şükür:)Çok fazla değilse yaparsın ya verirsin
Yahu açım diyorum sen ekmek arasi gosteriyosun
Yahu açım diyorum sen ekmek arasi gosteriyosun![]()
Takıldım sana kizmaO resimdekini canın çekmez pis o zaten
Takıldım sana kizmacanim neler neler cekiyor ekmek arasinami kaldim
![]()
Pembe Lotus baban nasıl herşey yolunda mı?
Allah şifa versin inşallah4gundur hastanede yatiyor bi sürü teste girdiyarın son bi testi daha var doktoru cumaya yetiştirmeye çalışıyoruz demiş
Inş ameliyatı iyi geçerameliyat sonrası ilk haftasi çok önemliymiş
Karmakarışık duygular icerisindeyim
Askolsun ne olacak
4gundur hastanede yatiyor bi sürü teste girdiyarın son bi testi daha var doktoru cumaya yetiştirmeye çalışıyoruz demiş
Inş ameliyatı iyi geçerameliyat sonrası ilk haftasi çok önemliymiş
Karmakarışık duygular icerisindeyim