- 8 Nisan 2017
- 57.248
- 305.951
- 698
Bildirim tiklamauinca yolu bulamadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildirim tiklamauinca yolu bulamadım
Askolsun ne olacak
Düzen bozuldu iyice artılar ödemlerle uğraşıyorum
Hafta sonu şehir dışına gideceğiz iyice bozulur o yüzden yarın ve cuma dikkatli olacağım
Bugün yürüyüş yaptım akşam üzeri
Böyleyken böyle işte
Çok zor bir de gittiğin yerde değişik biseyler varsa işler karışıyor aslında ara vermek iyi gelir belkiHımm yolda kim tutmuş kendini zaten
Çok zor bir de gittiğin yerde değişik biseyler varsa işler karışıyor aslında ara vermek iyi gelir belki
İyi geceler
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,lor,zeytin,salatalık,domates,acı biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi : 1 Avuç karışık çerez,1 sade kahve
Akşam: 1/4 lavaş,4 ızgara köfte,ızgara domates,biber ve soğan,salata,1 su bardağı şalgam
1 çay bardağı beyaz leblebi(bitirdim sonunda)
2.5 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar
Daha önce de "şu kadar kişi var" denmişti,nereden bakıyorsunuz?Ben göremiyorum da@Levaiz neydirsin burda?
Çok geçmiş olsun.4gundur hastanede yatiyor bi sürü teste girdiyarın son bi testi daha var doktoru cumaya yetiştirmeye çalışıyoruz demiş
Inş ameliyatı iyi geçerameliyat sonrası ilk haftasi çok önemliymiş
Karmakarışık duygular icerisindeyim
Teşekkür ediyorum, inşallah yine verebilirim.Şimdilik fena gitmiyor.Az az herşeyden güzel olmuş sen böyle menülerle vermiştin
Daha önce de "şu kadar kişi var" denmişti,nereden bakıyorsunuz?Ben göremiyorum da
Çok geçmiş olsun.
Teşekkür ediyorum, inşallah yine verebilirim.Şimdilik fena gitmiyor.
Aaa tamam,bende pro yok,ben pek bilmiyorum pro üyenin açılımı nedir ve nasıl olunuyor,belli süre,mesaj vs mi gerekiyor?Altta görünüyor canım pro üyeler görüyor
Aaa tamam,bende pro yok,ben pek bilmiyorum,pro üyenin açılımı nedirve, nasıl olunuyor,belli süre,mesaj vs mi gerekiyor?Bir de ben de şimdi dikkat ettim benim nickimin altında "guru" yazıyor,bu ne demek,biliyor musunuz ?
Çok soru sordum ama...![]()
Yanıtlarınız için teşekkürler.Ben de buraya 2011 den beri üyeyim ama bunları hiç bilmiyordum.Orda rütbe yazıları oluyor site içi mesaj puan vs arttıkça o yazı değişiyor. Sen kendin de yazabilirsin istediğini.
Pro üyelik ücretli yarışmalarda çokça hediye ediliyo oy verenlere falan
Ben biraz fazla kullananlardanımYanıtlarınız için teşekkürler.Ben de buraya 2011 den beri üyeyim ama bunları hiç bilmiyordum.![]()
Boşuna "kaptan" denmiyor demek ki.Ben biraz fazla kullananlardanım2007 den beri
Boşuna "kaptan" denmiyor demek ki.
Her şey için teşekkürler.İyi geceler![]()
4gundur hastanede yatiyor bi sürü teste girdiyarın son bi testi daha var doktoru cumaya yetiştirmeye çalışıyoruz demiş
Günaydınİyi geceler![]()
Rabbim kabul etsin inşallahKızlar babam için dualarimiz sizinle topiginde 70.000 ya şafi başlattim okumak isteyen olursa oraya beklerim rabbim şifa versin hayırlısıyla ameliyatını olup sagligina kavuşsun inş
Benide götür yanında son 5 kg son 3 haftaPazartesi 79.99 da olsa gormek istiyorum. Yeter gari![]()
Güzel düşün canım güzel olsun4gundur hastanede yatiyor bi sürü teste girdiyarın son bi testi daha var doktoru cumaya yetiştirmeye çalışıyoruz demiş
Kaptanım müdürüm amirimİyi geceler![]()